23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Undgå driftsnedbrud med frekvensanalyse

Få foretaget en frekvensanalyse så du kan lave forebyggende vedligehold når det passer dig - skal vi give dig et tilbud?

Hvad er frekvensanalyse?
Frekvensanalyse kaldes også vibrationsmåling eller lejemåling. Du får et her-og-nu overblik over de roterende dele i anlægget og du får specifikke forslag til, om nogle reservedele bør skiftes. Vi måler bl.a. på elmotorer, pumper og generatoranlæg.

Med den viden, kan du lave forebyggende vedligehold på dine maskiner når det passer dig. Du kan altså reducere unødvendige driftstop og reparationer, fordi du på forhånd kan udskifte defekte og slidte reservedele. 

Skift lejer inden de går i stykker
med vores avancerede udstyr er det utroligt nemt for os at se, om der er skader på dine lejer i anlæg og maskiner. Vi kan endda se om der er skader på yder- eller inderringe. Det er næsten magi - men i virkeligheden er det bare sund fornuft.

Kom i gang i dag
West Diesel elektromekanikere laver en grundig frekvensanalyse og herefter kan vi sammen finde frem til eventuelt slidte dele. Vores team af serviceteknikere står klar, hvis I har behov for hjælp når delene skal skiftes.
Selv hvis målingen ikke viser slidte dele på dette tidspunkt, er målingen bestemt ikke spildt. Vi anbefaler at lave løbende målinger, så du kan se udviklingen over tid.

Interesseret?
Ring til West Diesel og hør mere på tlf. 76 11 41 62 eller læs mere om frekvensanalyse på vores hjemmeside.

West Diesel Engineering A/S
H.E. Bluhmes Vej 6
6700 Esbjerg
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK76393710
P nummer: 1002489254

Send til en kollega

0.031