23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AVN Teknik og Walter Norden viser de nyeste tendenser inden for spåntagningsteknologi!

Der vil på VTM messen bl.a. blive vist ”highlights” inden for Walters spåntagende værktøjer til drejning, fræsning, gevind og boring samt værktøjsholdere.

AVN Teknik viser sammen med Walter Norden det nyeste inden for spåntagningsteknologi på VTM messen, som løber af stablen d. 28. februar til 3. marts i Odense Congress Center.

Store forventninger til VTM messen!
Det er positivt, at vi kan mønstre en messe med fokus på værktøjsmaskiner og værktøjer til metalbearbejdning i Danmark, når der findes store internationale messer - ifølge salgsdirektør, Henrik Sahl Bech, fra AVN Teknik. Den lokale tilstedeværelse er vigtig for os, i forhold til vores kunder, derfor er VTM messen attraktiv. Det giver os muligheden for at vise, hvad vi kan tilbyde af optimeringsløsninger til dansk industri inden for spåntagende bearbejdning, som kan løfte produktiviteten endnu mere i de kommende år.

Innovativ og revolutionerende belægningsteknologi
Walter AG vandt innovationsprisen med Tiger▪tec® Gold på årets AMB messe i Stuttgart. Nu lanceres Tiger▪tec® Gold i Danmark under VTM messen i Odense. Tiger▪tec® Gold vil helt sikkert være et stort trækplaster på VTM messen.

Se fremtidens teknologi på stand C4146
Tiger▪tec® Gold har markant bedre egenskaber i form af længere standtid, øget produktivitet og større processikkerhed. Det skyldes delvist den innovative og særlige coating process (ULP-CVD), som Walters specialister netop anser for fremtidens teknologi.

Den nye gyldne hårdmetals kvalitet kommer i første omgang på fræseskærene WKP35G, som kan anvendes i Walters Blaxx M3024 fræser. Fremadrettet vil fræseskærene med Tiger▪tec® Gold kombinationsbelægningen blive anvendt i en lang række forskellige applikationsopgaver og vil være kompatible med flere og flere værktøjer. 

100% øget produktivitet
De forbedrede belægningsegenskaber giver betydelig højere slidstyrke på skærekanterne og større modstandsdygtighed over for plastisk deformation. Kombinationsbelægningen giver en lang levetid, effektiv bearbejdning og længere standtid. Specialister hos Walter AG i Tübingen har ved tests opnået 100% øget produktivitet og 100% længere levetid i samme applikationer.  

Inspiration - Metal after Dark!
AVN Teknik og Walter Norden ser begge frem til nogle spændende og hektiske messedage under VTM messen i Odense Congress Center, hvor vi forhåbentlig får hilst på en masse besøgende - og får givet dem inspiration til, hvordan man kan effektivisere den spåntagende produktion og nedbringe produktions- og værktøjsomkostningerne. Der vil være rig mulighed for at få en god dialog omkring konkrete udfordringer, opgaver og tekniske løsninger under Metal After Dark, torsdag d. 2. marts, hvor der er udvidet åbningstid til kl: 18.30.

Der er gratis adgang til messen, når du registrerer dig her

Mød AVN Teknik og Walter Norden på stand C4146 

AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128
P nummer: 1002020833

Kontaktperson

Cecilie Harder
Marketingkoordinator
+45 43 24 55 40 ceh@avn.dk

Send til en kollega

0.046