23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Antistatisk ion-luftkanon fra Exair

Exairs aktuelt lancerede ion-luftkanon har ingen bevægelige dele og rengør/blæser og eliminere statisk elektricitet på afstande på op til 4,6 meter, fremhæver AVS Danmark,

Exairs senest ion-luftkanon fremhæves til brug ved maskinmontering og ved tilsvarende steder, som er svære at nå, der kræver et koncentreret flow af ionisering.

Ion-luftkanonen er RoHS-kompatibel og opfylder også de strengeste sikkerheds-, sundheds- og miljømæssige standarder, der er nødvendige for at opnå CE og UL godkendelse, fremhæver AVS Danmark.

De seneste designfunktioner omfatter blandt andet metalforstærket højspændingskabel, der beskytter mod slid og snit, integreret jordforbindelse såvel som elektromagnetisk afskærmning

Den patenterede super-luftforstærker er inkorporeret i luftkanonen. Den minimerer trykluft forbruget ved at medtage den omgivende luftstrøm i et forhold på 22:1,og gør det muligt for ion luftkanonen at fjerne statisk elektricitet på mindre end et halvt sekund.

Luftmængden og hastigheden reguleres trinløst og man kan således styre om man ønsker en "let brise" til forsigtigt at fjerne forureninger eller en "stærk storm" til kraftigt at blæse det væk.

Ion-luftkanonen leveres komplet med et robust stativ, der har en drejelig justering til at dirigere luftstrømmen. Man kan let forbinde en slange eller et rør til trykluftindtaget. Den elektriske ionkilde er stødfri og der er ingen radioaktive elementer. Der er designet en ny strømforsyning med "Metal Connector" til at betjene ion.luftkanonen.

Egnet til applikationer som eksempelvis åbning af sække og poser, adskillelse af plader, rengøring af støbte emner, støvfjernelse i maleapplikationer med mere.

Oplev Exair og AVS' andre produkter på VTM 2017. Der er gratis adgang til messen, når du registrerer dig på www.vtm2017.dk

Odense Congress Center
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71172112
P nummer: 1002336851

Send til en kollega

0.031