23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Deltag på dansk fællesstand på Seafood Processing North America 19. - 20. marts 2017

Du og din virksomhed har nu muligheden for at deltage med Danish Fish Tech Group på Seafood Processing North America, som anses som den ledende messe indenfor udstyr og løsninger til fiskeforædlingsindustrien i Canada og Nordamerika.

USA repræsenterer idag det 3. største marked i verden for konsum af fisk og skaldyr og iflg en FAO fapport(Food & Agriculture Organization of the United Nations)  forventes USA at opleve en fortsat vækst indenfor national konsum samt eksport af fisk og skaldyr frem mod 2022. For at imødekomme denne forventede stigning i efterspørgslen på fisk og skaldyr spåes det, at der vil blive sat fokus på modernisering af eksisterende fiskeforædlingsfaciliteter eller behov for etablering af helt nye faciliteter. Dette vil i givet fald kunne byde på nye muligheder også for danske underleverandører til den amerikanske fiske- og seafoodforædlingsindustri. Det canadiske marked for sit vedkommende rangerer som verdens 4. største producent af laks og i Canada er der - også fra politisk hold - et skarpt fokus på at fisk og skaldyrsindustrien skal vedblive at spille en nøglerolle i landets økonomi samt vækste. Fiskeopdræt og forædling af fisken er de vigtigste drivkræfter i denne vækst.

Deltag på den danske fællesstand og opnå et fælles vindue med andre danske virksomheder indenfor sektoren til at  profilere din virksomhed og din virksomheds kompetencer overfor dette store marked med vækstpotentiale.

Vi har stadig enkelte ledige standpladser på vores danske fællesstand på SPNA, så kontakt os gerne allerede i dag for at deltage på dette vigtige "one-stop" mødested.

Du kan også læse mere om messen på vores hjemmeside

For nærmere info og en uforpligende snak om SPNA kontakt Danish Fish Tech Group Martin Winkel martin.winkel@dk-export.dk eller Lise-Marie Hornsved lisemarie.hornsved@dk-eksport.dk

Danish Export Association (Eksportforeningen)
Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35310118
P nummer: 1001732097

Send til en kollega

0.062