23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mountain Top øger kapaciteten med en genbestilling

Egatec A/S skal levere en 2. generationsmaskine, der skal producere de færdige rullelåg til Mountain Tops globale kunder som VW, Toyota, Nissan og Ford.

De to parter har allerede for to år siden indgået et samarbejde om levering af den første lamelautomat til produktion af de færdige rullelåg med det formål at effektivisere processen som ellers foregik manuelt. Siden er det gået rigtig stærkt for Mountain Top med stabil vækst de seneste år, og den stigende efterspørgsel har fået Mountain Top til at udvide med endnu en lamelmaskine.

”Mountain Top har formået at finde sin helt egen niche med kæmpe succes og vi er glade for at være en del af den succes. Det er altid en fornøjelse når kunder kommer igen”, udtaler Mads Nychel, adm. direktør i Egatec A/S.

Mountain Top er en specialiseret industrivirksomhed hvis nichefokus retter sig mod låg og indsatser til lader til pickuptrucks. Bilbranchen er underlagt strenge krav til kvalitetsprocesser, der også omfatter tilbehør og der stilles også høje krav til virksomheden i forhold til kvalitet, design og ensartethed.

Derfor er det også vigtigt at den nye maskine lever op til disse strenge kvalitetskrav. Ifølge Mads Nychel er maskinen blevet udviklet til en mere robust og stabil maskine, der giver større effektivitet og kapacitet. ”Den nye maskine er markant opgraderet på mange fronter. Det er en ingeniørmæssig bedrift, idet den er hurtigere, effektiv og nøjagtig. En vigtig funktion i maskinen er, at den sikrer kontrol- og kvalitetstjek af de enkelte lameller før de fortsætter videre i processen.”

Den nye maskine skal håndtere 2 forskellige typer af lameller til de rullelåg som Mountain Top eksporterer til de store bilproducenter. Når maskinen får sin plads i produktionen, bliver den gamle opgraderet med de nye funktionaliteter, der vil resultere i øget kapacitet, større driftssikkerhed og hurtigere produktion.

Egatec A/S
Hvidkærvej 3
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27348440
P nummer: 1010101979

Kontaktperson

RM
René Møller
Adm. direktør / CEO
+45 631502060 kontakt@egatec.dk

Send til en kollega

0.078