23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Robotdragter til beskyttelse af din robot i ekstreme miljøer

Stigende efterspørgsel på robotdragter har fået den fynske virksomhed EGATEC A/S til at sikre sig forhandlerretten på beskyttelsesdragter fra tyske RPS i hele Skandinavien.

Iført beskyttelsesdragt kan robotter klare opgaver i krævende miljøer med støv, fugt, kemikalier samt høje og lave temperaturer.

Robotdragterne fås til alle robottyper som f.eks. malerobotter og svejserobotter. Herudover kan der specielfremstilles dragter til diverse industrirobotter samt dragter som beskytter mod sandblæsning. Brug af beskyttelsesdragt betyder lettere vedligehold og længere levetid for robotten. Dragterne kan leveres med eller uden systemer der bevirker, at dragten er trykfyldt under drift.

Om EGATEC A/S
EGATEC A/S blev etableret i 2003 og firmaet består af ingeniører og teknikere, der brænder for at udvikle en optimal løsning for dig, leveret til aftalt tid. Vores fokusområder er alt inden for udvikling af specialmaskiner og robotløsninger til automatisering. EGATEC A/S har desuden egen montage- og testhal, der sikrer, at alle maskiner og robotter er testet inden opsætning.

Egatec A/S
Hvidkærvej 3
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27348440
P nummer: 1010101979

Send til en kollega

0.047