23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Komplet sortiment af kabelkæder og energikæder

Nord Tech Industrisystemer tilbyder et komplet sortiment af kabelkæder og energikæder til beskyttelse af kabler og slanger.

De nedenstående 7 serier af kabelkæder og energikæder er specielt udviklet til at dække forskellige behov inden for bl.a. kran-, robot og maskinindustrien.

Kontakt os for yderligere information om produkterne, så vi kan finde løsningen, der passer til dine behov.

 

Light serien:
Kabelkæder med små og mellemstore sektioner til applikationer, hvor høj ydelse og vægt ikke er en nødvendighed. Kabelkæderne kan også bruges i lange applikationer, hvis de kombineres med en guidekanal eller understøttelse.
 

Medium serien:
Små og mellemstore kabelkæder, der tilbyder høj kapacitet i applikationer, som kræver høj ydelse. Kabelkæderne findes både i åbne og lukkede versioner.
 

Heavy serien:
Kabelkæder med et stærkt design, der tillader ustøttede længder op til 6,5 meter. Derudover maksimerer designet kabelkædernes og kablernes levetid.
 

Sliding serien:
Kabelkæderne er designet til lange distancer og leddene er udstyret med glidesko, der tillader at kæden kan glide ovenpå sig selv. Disse er lavet af specielt polymer, der reducerer friktion og slid.
 

Robot serien:
Kabelkæder til robotter med cirkulære bevægelser. Disse kan rotere mere end 360 grader og designet gør, at kablerne og slangerne er lette at installere.
 

Steel serien:
Kabelkæder til alle applikationer, hvor det ikke er muligt at anvende plastikkæder. Disse er lavet i kraftig stålkvalitet og bruges bl.a. i stålfabrikker, støberier, værktøjsmaskiner og boreplatforme.     
 

Protection serien:
Kabelkæder med et lukket design, så kablerne og slangerne bliver beskyttet mod metalstumper, træstykker og støv. Hvert led kan hurtig åbnes, således at man let kan installere kablerne og slangerne samt deres beslag.

For mere information, klik her.

NordTech Industrisystemer A/S
TEKNIKVEJ 69
5260 Odense S.
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18175509
P nummer: 1001446393

Send til en kollega

0.063