23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Underjordisk skydebane til JAFI - jagt og fiskeri og outdoor, Viborg

BASE Erhverv as valgt til at etablere en underjordisk skydebane til indskydning af rifler fordi BASE Erhverv var et trygt og sikkert valg.

For jagt, fiskeri og outdoor forretningen JAFI i Viborg har BASE Erhverv as etableret en underjordisk skydebane til indskydning af rifler. Anlægget består af to rør, bygget under jorden. Begge er 100 meter lange og med en diameter på 1 meter, så der ikke bliver skabt noget tryk fra kuglen. Der er installeret elektronisk markering fra Kongsberg, så det bare passer, når folk kommer ned og skyder – uanset de skyder inde eller ude, så giver det nøjagtig det samme billede. Det er noget, jægere er meget nervøse for. Desuden er der etableret udsugning, hvilket også var vigtigt.

Og et punkt, der var endnu mere vigtigt, var at undgå støj inde i butikken, hos naboen eller over jorden, når folk kommer gående på fortovet, der er parallelt med den underjordiske skydebane. Udover de to Ø1000 skydebaner i 100 meters længde, og kuglefang, omfattede erhvervsbyggeriet etablering af skydekælder på 16 m2. Det eneste, der ses over jorden, er ventilation og trappeskaktens værn. BASE Erhverv as har leveret et nøglefærdigt projekt, hvor skydebaneteknik og personsikkerhed også har været en del af pakken.

Bygherren, Johnny Jørgensen, siger om projektet og samarbejdet med BASE Erhverv as: -Vi havde i flere år haft en plan om at anlægge en underjordisk skydebane til indskydning af rifler, men af flere årsager blev projektet udsat flere gange. Da Østjysk Våbenhandel i Hedensted så fik anlagt en underjordisk skydebane med BASE Erhverv as som totalentreprenør, tog jeg kontakt til indehaveren, Jens Pedersen og ejerne af et par andre baner i landet, og besluttede så, at Østjysk Våbenhandels måtte være den bedste og nyeste, hvorefter jeg valgte at kontakte BASE Erhverv.

-Vi har været i en længere dialog, og vi valgte BASE Erhverv as fordi firmaet havde prøvet at anlægge en underjordisk skydebane før, og derfor kender til evt. fejl, der måtte være, og som skal rettes i et nyt anlæg. For det at anlægge en underjordisk skydebane er jo lidt ukendt for de fleste. Det giver ganske enkelt tryghed og sikkerhed at vælge et firma, der har prøvet det før – og fordi banen også gerne skal fungere om 30 år, siger han.

-Selve byggefasen varede næsten halvanden måned fra vi ”gik i jorden”. Og projektet blev færdigt til den aftalte tid. Fra start til slut er det gået ekstremt godt. Vi nåede det hele til åbningen, og jeg synes, BASE Erhverv as har været yderst fleksible. Vi har været godt tilpasse med det, vi har fået leveret. Generelt har det bare været super godt, siger Johnny Jørgensen.

Se mere her: www.baseerhverv.dk

 

 

 

 

BASE Erhverv A/S
Erhvervsbyvej 11, 2.
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10126711
P nummer: 1009660379

Send til en kollega

0.048