23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lejefri encoder til trang plads. Kompakt, robust og driftsikker

Med en installationsdybde på bare 16 millimeter kan disse særligt kompakte målesystemer nemt og hurtigt monteres på den trangeste installationsplads.

Hvad gør man når installationsdybden på selv miniature encodere er for stor, eller hvis installationspladsen er begrænset? Hvilket roterende målesystem vil kunne passe her? Det kan Küblers lejefri encodere! Med en installationsdybde på bare 16 millimeter kan disse særligt kompakte målesystemer nemt og hurtigt monteres på den trangeste installationsplads.

Reduceret størrelse er på ingen måde lig med reduceret sikkerhed eller ydeevne. Takket være en kontaktfri sensorteknologi er dette system særligt modstandsdygtigt over for stød og vibrationer. Den absolutte slidbestandighed er garant for lang levetid og sikker og holdbar drift. Dyre maskinstop hører således fortiden til. Grundet sit robuste hus og høje beskyttelsesniveau på op til max. IP69k kan den indsættes i selv barske industrielle miljøer. Denne kombination gør den totalt immun overfor tilsmudsning fra eks. støv eller væsker.

Det absolutte målesystem RLA50 giver opløsninger på op til 16.000 målepunkter pr. omdrejning. Alsidighed er sikret ved push-pull eller RS422 interfaces til rådighed for RLI20 og RLI50. Hvad ydeevnen angår, er det muligt at opnå rotationshastigheder på op til 12.000 omdrejninger i minuttet. Installationen foregår meget hurtigt ved at skrue ringen på akslen og positionere læsehovedet tilsvarende. Løsninger til at presse på aksel fås også. Afstanden mellem læsehovedet og ringen har en tolerance på op til 1,5 mm og en maksimal forskydning på +/- 1 mm.

De aflange huller på sensorhovedet muliggør en særlig let justering af sensoren. Det kan optimalt placeres radialt og aksialt. Målesystemet har den højeste tilpasningsevne, med forskellige ringstørrelser op til en hulaksel på 390 mm. En yderligere fordel i forhold til encodere med lejer, som kun tillader hulaksler op til et maksimum på bare 42 mm. Der fås forskellige monteringsmuligheder for optimal fastgørelse af den magnetiske ring på drivakslen: prespasning, skrueflange eller navskrue. Lejefri encodere anvendes i drev-teknologi. Deres reducerede installationsdybde tillader et slankt og kompakt motordesign. Robustheden og målesystemets teknologi sikrer en høj pålidelighed og lang levetid.

Produktprogrammet af lejefri encodere omfatter trinvise (RLI) og absolutte singleturn varianter (RLA50) med SSI eller CANopen interface.

 Kontakt vores ekspert Palle Nielsen hos Hans Følsgaard A/S for yderligere oplysninger på 43208635 eller psh@hf.net

Hans Følsgaard A/S
Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55028818
P nummer: 1008693761

Kontaktperson

HAJ
Helle Aaker Jensen
Head of Marketing & Sustainability
+45 43208666 haj@hf.net

Send til en kollega

0.031