23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skjuler dit CV dine talenter?

Er dit CV for langt, så læseren ikke ser dit virkelige talent, fordi det druknes i floskler og detaljer. Kan man ikke se skoven for bare træer?

Dit CV har kun et mål: Det er nøglen til at åbne døren til et interview. Det skal inspirere læseren og friste til at møde dig – og straks at invitere dig via tlf., SMS eller en mail.

Troværdighed og ærlighed er vigtigt. Læseren skal nok inspireres af et super CV, men ikke et delvis opdigtet, der går uden for sandhedens rammer.

Dit CV skal være letlæst, enkelt, overskueligt og præcist. Overlad de kreative billeder, illustrationer og skøre skrifttyper til de, som søger jobs, hvor spændende layout og grafik indgår i jobbet.

Dit CV er det vigtigste – også vigtigere end ansøgningen. Det er i CV’et du skaber interessen for at møde dig. Det gamle råd om 1 A4 side gælder stadig, når du søger et job. Men som erfaren leder eller specialist, kan 1 A4-side være kunstigt kort – så vil max. 2 sider være OK.

Medbring et langt CV til samtalen.

Et langt CV har værdi på 3 måder:

Dels er det en analyse og beskrivelse af din hidtidige karriere og erfaring. Her vælger du de projekter, resultater, succeser osv., som bedst illustrerer dine erfaringer og evner. Det du gerne vil tale om ved samtalen, som dokumenterer dit talent, din faglighed og din personlighed.

Ved at skrive og præcisere dit talent i det lange CV skaber du den argumentation og formulering, som støtter dig i at fortælle andre om det. Du udtrykker dig mere overbevisende og troværdigt.

Den tredje værdi er, at det lange CV bliver dit referat af mødet, hvor du viser, hvorfor du skal have jobbet. Intervieweren behøver kun at lave få notater. Er der noget, som I ikke når at tale om, så kan de læse det bagefter.

Kontakt os, hvis du har behov for at få en rådgivning om dit CV – eller bare en vurdering af det. Vi lægger ikke fingrene imellem i vor feedback – jobsøgning er en alvorlig sag.

Skelmose ApS
Porsholtparken 7
6740 Bramming
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30534166
P nummer: 1014832544

Kontaktperson

AUJ
Aksel Uglvig Jensen
CEO og rådgiver
+45 40840133 auj@skelmose.eu

Send til en kollega

0.046