23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BILA opruster med erfarne folk i Food og Mejeri

BILA A/S har netop styrket sin salgsindsats pr. 1. november med ansættelse af Jesper Højmark Pedersen og Jesper Hjort. Begge er ansat i Market Unit Food og Mejeri, hvor de skal være med til at servicere de mange kunder inden for fødevareindustrien.

Jesper Højmark Pedersen er oprindelig uddannet ingeniør og har mange års erfaring med sig fra virksomheder som Tetra Pak, Crisplant, Marel og senest Qubiqa. Jesper er ansat som Market Unit Manager og hans rolle bliver at udvikle Food og Mejeri afdelingen yderligere. Jesper har store forventninger til sin afdeling: 

"BILA besidder allerede en stærk position inden for fødevareindustrien, og jeg forventer, at vi i fremtiden fortsat er den foretrukne partner inden for automatisering på de skandinaviske markeder."

Jesper Hjort tilbage hos BILA
Jesper Hjort er tilbage hos BILA som Key Account Manager i Food og Mejeri og kommer fra en stilling som Salgs- og Marketingchef hos Frontmatec. Jesper er allerede godt i gang i marken med både nye og eksisterende kunder, og kunderne er glade for at have ham tilbage.

"Jeg brænder for optimering af konkurrenceevnen hos produktionsvirksomheder, og BILA står for mig som en af de absolut stærkeste og mest innovative virksomheder inden for netop dette felt", udtaler Jesper Hjort.

"Min solide erfaring inden for automation og produktionsoptimering i fødevareindustrien hjælper mig til at møde kundernes problemstillinger i øjenhøjde. Og i fællesskab kan vi herefter løse deres automationsudfordringer", slutter han.

BILA A/S
Industrivej 18
7900 Nykøbing M
Morsø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12047894
P nummer: 1000321731

Send til en kollega

0.062