23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Produktion af kritiske og kostbare emner kræver ofte en NDA

Maskinfabrikken RIVAL oplever ofte at skulle underskrive en NDA i forbindelse med nye ordrer. Det medfører, at der skal være styr på de interne processer og ordentlighed i alle forhold.

Maskinfabrikken RIVAL har gennem en længere årrække opbygget stor ekspertise i at producere kritiske og kostbare emner for deres kunder. Det betyder ofte også, at kunden kræver der underskrives en NDA (Non Disclosure Agreement) i forbindelse med opstarten af samarbejdet.

Pas på smalltalk i Brugsen
”En NDA er jo et meget forpligtende juridisk dokument om fortrolighed, og en underskrift medfører også, at alle vores medarbejdere skal være klar over, hvad det betyder,” siger adm. direktør Carsten Tønnes fra RIVAL. ”Det er i sådanne sager på ingen måder tilladt at afsløre bare en lille flig af, hvad det er, man arbejder med, når man står over køledisken fredag eftermiddag i Brugsen.”

Fuld tillid
For medarbejderne hos RIVAL ligger det naturligt at behandle kundens ordrer med fortrolighed og eksempelvis få dækket emner i produktionen af, hvis der kommer eksterne på besøg ”Det er for os en del af det, vi kalder ordentlighed og omfavner vores virksomhed helt bredt,” siger Carsten Tønnes. ”Det gælder således også i forholdet til vores underleverandører. De er også en del af vores ordentlighed, så her skal vi også kunne stole på, at de lever op til vilkårene i en NDA, hvis de skal involveres i et projekt med en sådan aftale. Det har vi fuld tillid til, at de kan og det er noget vi pointerer, når vi indgår samarbejdsaftaler med dem.”

Problemer med kopivarer
”Det er naturligvis vigtigt for vores kunder, at en NDA efterleves,” siger Carsten Tønnes. ”Vi har således set flere eksempler på, at virksomheder har lagt produktionen i Asien eller Østeuropa og efter en tid oplever, at der pludselig findes en kopi af deres produkt på markedet, fordi NDA’en ikke er overholdt. Det kan kunderne jo på ingen måde være tjent med, og det er endnu et godt argument for at fastolde produktionen her i landet.”

Ordentlighed øger konkurrencekraften
Fortrolighed, ordholdenhed og at behandle hinanden med respekt er alt i alt udtryk for den kultur, som er kendetegnende for RIVAL. ”Med ordentlighed i sam­arbejdet øger vi også tilliden og kan derfor spare kunden for omfattende kontrolomkostninger,” siger Carsten Tønnes. ”Kontrol og opfølgning er en af de helt store udfordringer ved outsourcing af produktionen, og det koster ”kassen” i det interne regnskab. Derfor har ordentlighed, og herunder naturligvis, at vi overholder en indgået NDA, en stor betydning for både kunders og vores konkurrencekraft. Det øger værdien væsentligt af vores samarbejde.”

 

RIVAL A/S
Svejstrupvej 23-25
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK46293819
P nummer: 1001879267

Send til en kollega

0.047