23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skal du til drikkevaremessen BrauBeviale i Nürnberg d. 8.-10. november?

Kig forbi hal 7A / 7A-301 og besøg Emtechnik, der fremviser kunstof komponenter i kompromisløs kvalitet. Komponenterne egner sig til aggressive miljøer og lever op til krav som FDA godkendelse og clean-room kvalitet.

Kunstofkomponenter der kan tåle høje temperaturer, snavs m.m.
AVS leverer kunstof-komponenter, der lever op til en lang række standarder og EU direktiver. Serier af koblinger, kuglehaner og miniature fittings m.m. fås i en lang række plastmaterialer inklusiv PA, PP, naturlig PP, PP-EL, PVDF, PVDF-HP, PVDF-EL, PTFE, PTFE-EL, PFA, PFA-HP og PEEK, hvilket betyder at produkterne lever op til krav som FDA godkendelse og clean-room kvalitet og er velegnede til en bred vifte af forskellige anvendelsesområder, hvor maksimal sikkerhed og pålidelighed er påkrævet.

De højteknologiske produkter udgør alt lige fra fleksible rør og rørforbindelser til flowmålere, ventiler og filtre - og alle dele er selvfølgelig kompatible med hinanden.

Produkter med social ansvarlighed
Produktionen er næsten CO2-neutral og der anvendes en højteknologisk polyamid, baseret på ricinusolie, så produkterne fremstilles af 100% regenerativt materiale. Materialet er blevet bekræftet af FDA som egnet til kontakt med fødevarer. Bioplast kendetegnes primært ved dets tekniske egenskab, som gør det egnet til mange industrielle anvendelser:

  • Farma og medicinal industrien
  • Hygiejne og fødevarer
  • Vand
  • Laboratorier
  • Grøn energi
  • Kemisk industri


Se mere om kunstof-komponenterne her

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

KB
Kjeld Bagger
Adm. direktør
+45 40378597 kb@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.047