23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye kræfter til salgsafdelingen

Metalvirksomheden KK Metal P/S med beliggenhed i Hørdum i Thy har store planer for fremtiden. Med det in mente ansættes ny sælger med gode tyskkompetencer til ikke bare at intensivere indsatsen i Tyskland, men også til at styrke salget i Danmark.

- Vi har længe haft Tyskland på tegnebrættet og har i en periode haft ansat en ekstern sælger til at undersøge KK Metals potentiale i Tyskland. Resultatet af den indledende research har været yderst positiv, og nu ansættes ny sælger til ikke bare at styrke salget herhjemme, men også til at fokusere på det tyske marked, fortæller ejer af KK Metal, Emil Skriver Christensen.

Kvalificeret arbejdskraft og ny teknologi baner vej
Kvalificeret arbejdskraft og ny teknologi er nøglen til vækst – og hos KK Metal investeres der løbende i begge. Med start den 1. november 2016 har vi ansat Klaus Andersen, som kommer med 20 års erfaring inden for landbrugs- og maskinbranchen. Klaus har senest været hos maskinfabrikken HE-VA som eksportsælger med Tyskland som det primære ansvarsområde, og har tidligere siddet som direktør for Morsø Motor Kompagni.

- Klaus har allerede et godt netværk i branchen, og med hans kompetencer er vi sikker på, at han kan bringe stor værdi til KK Metal samt værdifuld sparring til det øvrige salgsteam, siger Emil.

Klaus er 53 år gammel, bor i Nykøbing, er gift og har 5 børn i alderen 10 til 15 år.

KK Metal P/S
Tårnvej 61
7752 Snedsted
Thisted Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37841676
P nummer: 1021557648

Kontaktperson

CSC
Camilla Stenbryggen Christensen
Produktionsplanlægger
+45 21171379 cms@kk-metal.dk

Send til en kollega

0.047