23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Innovativ multifunktionstimer med ekstrem hurtig opsætning

Schneider Electric lancerer en ny avanceret multifunktionstimer. Zelio NFC Timer kommer med nye, smarte funktioner, der sætter nye standarder i markedet med stor fleksibilitet og hurtig opsætning via smartphone.

Tavlebyggere, elektrikere, maskinbyggere og andre fagfolk i el-branchen får nu en hjælpende hånd i arbejdet med at opsætte timere i installationer og applikationer. Med den innovative timer Zelio NFC Timer sætter Schneider Electric en ny standard for timere. Både når det gælder funktionalitet og betjening.

Den nye timer er en multifunktionstimer med en endnu smartere tilgang til opsætningen. Den klares nemlig med en smartphone-app til Android via NFC (Near Field Communication) i stedet for knapper og potentiometre på timeren.

Typiske udfordringer hører fortiden til
Skridtet mod en endnu mere digital integration af timere er et logisk skridt for Schneider Electric, og integrationen løser en typisk udfordring for elektrikere, tavlebyggere eller maskinbyggere, som skal sætte en eller flere timere op i en installation. Det fortæller Jesper Rasmussen, produktchef hos Schneider Electric Danmark:

"Normalt kræver det gentagne tryk på knapper og brug af skruetrækker til at dreje et potentiometer til at finde frem til den ønskede funktion og indstille parametrene. Det tager tid, og det er svært, hvis ikke umuligt, at gøre med absolut præcision - fx et bestemt tidsinterval."

De udfordringer hører nu fortiden til. I den tilhørende app er det nemt og hurtigt at vælge den ønskede funktion blandt de 28 mulige - og ikke mindst at indstille parametrene med fuldstændig nøjagtighed.

"Det korter en stor del af fagmandens arbejdstid ned, og det fjerner bøvlet med at nå frem til de ønskede indstillinger," siger Jesper Rasmusen

Unik "clone"-funktion
I større installationer med flere timere er den smarte opsætning via app endnu mere værd. Smartphone-app'en gør det nemlig muligt at genbruge indstillingerne i flere timere med et enkelt klik via app'ens unikke "clone"-funktion.

"For en tavlebygger, som skal konfigurere mange timere på samme måde, er det guld værd. Han skal kun indstille én timer én gang, og så kan han klone hele konfigurationen over på de efterfølgende timere," siger Jesper Rasmussen.

Han tilføjer, at de 28 forskellige indbyggede funktioner gør NFC-timeren til en ægte multifunktionstimer, som dækker alle de behov, fagmanden kan have. Med den nye timer er der kun behov for en enkelt produktreference til den løbende bestilling af timere til lageret og servicebilen.

Kan konfigureres i æsken - uden strøm
Zelio NFC kan konfigureres uden det er nødvendigt at tage enheden ud af æsken og slutte strøm til. Desuden er timeren udstyret med en lysdiode, som gør det nemt for elektrikeren af se, hvilken enhed, han aktuelt er i gang med at konfigurere. Der er også taget hensyn til sikkerheden i den nye timer, som tilbyder beskyttelse mod ændringer i konfigurationen med en selvvalgt, firecifret PIN-kode.

Fakta:

- Spar tid på indkøb og lager med 28 indbyggede timerfunktioner i samme produkt
- Spar tid på indstilling ved hjælp af den intuitive app
- Reducér justeringsfejl på tiden fra 10% til 0,2%
- Den smarte kloningsfunktion sparer tid på indstilling af efterfølgende timere
- Beskyt indstillingerne ved hjælp af en pinkode

Schneider Electric Danmark A/S
Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70698714

Send til en kollega

0.047