23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tæt samarbejde om optimering af emner

Maskinfabrikken RIVAL har gennem de seneste år arbejdet tæt sammen med ingeniørvirksomheden R&D om produktionstekniske optimeringer af flere nye emner.

For ingeniørvirksomheden R&D har det flere gange været oplagt at inddrage RIVAL som samarbejdspartner på udviklingsprojekter.

”Vi har ved flere lejligheder benyttet os af RIVALs kompetencer og sparring på de produktions- tekniske områder i udviklingen af design og kon-struktion af nye emner,” siger Key Account Manager Daniel Schou Jensen fra R&D. ”Da RIVAL samtidig allerede samarbejder med flere af vores kunder, har de ofte fra starten en rigtig god forståelse for kundens krav og forventninger.”

Fælles sparring
Medarbejdere fra R&D, RIVAL og de kunder de samarbejder med mødes således løbende til spar-ringsmøder, når de samarbejder på projekter. Herefter arbejdes der videre med design, konstruktion og optimering af emnet.

I den proces oplever R&D, at RIVAL ofte har budt ind med værdifuld kritik, som løbende har medvirket til optimeringer af de produkter der arbejdes med udvikling af specielt på det produktionstekniske område.

RIVALs spidskompetence
Daniel Schou Jensen oplever således et godt udbytte af samarbejdet med RIVAL.

”Vi har rigtig stor kompetence hos R&D på design og konstruktion og har ligeledes et stort indblik i det produktionstekniske,” siger Daniel Schou Jensen. ”Men hos RIVAL er spidskompetencen det produktionstekniske, og derfor er de meget værdifulde sparringspartnere for os, idet vi ønsker at stille det stærkeste hold i forhold til kunden. Da RIVAL samtidig også kan arbejde med produktion af dele til 0-serier og prototyper på nye produkter, vil de ofte oparbejde værdifuld viden, som både vi og slutkunden har nytte af at anvende i den videre optimeringsproces.”

Kendetegnende for RIVAL
RIVALs salgschef Christian Aarup har gennem flere år fulgt samarbejdet med R&D og kunderne tæt, og han bekræfter, at det netop er i disse sparringsopgaver, RIVAL har en stor styrke primært i kraft af den kompetence og den kultur, der er på RIVAL.

”Mine kolleger kan, tør og vil byde ind med optimeringsforslag og forbedringer,” siger Christian. ”Vi ser mange fordele i både at samarbejde med en ingeniørvirksomhed som R&D samt slutkunden og derigennem medvirke til at udvikle en løsning til kunden, som er optimeret på alle områder.”

Bør inddrages tidligere
Fremadrettet kan Daniel Schou Jensen godt se flere fordele i at inddrage RIVAL tidligere i en udviklingsproces.

”Det ville give os bedre muligheder for at tage højde for de eventuelle produktionstekniske udfordringer, vi kan støde på,” siger han og fortsætter: ”Jeg er sikker på, at vi også fremover vil drage nytte af RIVAL som samarbejdspartner og dermed i fællesskab medvirke til, at kunderne får den bedst mulige sparring og løsning.”

RIVAL A/S
Svejstrupvej 23-25
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK46293819
P nummer: 1001879267

Send til en kollega

0.031