23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Carmex Precision Tools indgår samarbejde med AVN Teknik!

Producenten Carmex Precision Tools har indgået et samarbejde med AVN Teknik. AVN Teknik repræsenterer i forvejen Walters brede værktøjsprogram til spåntagning.

Carmex Precision Tools har et bredt sortiment af gevindværktøjer og værktøjsholdere.

Carmex Precision Tools har gevindfræsere med udskiftelige vendeskær. Gevindfræserne har så høj nøjagtighed, at de kan konverteres til en sletfræser, hvilket er helt unikt, ifølge AVN Teknik.

Tiny tools
Programmet Tiny Tools indeholder hårdmetal borestænger fra ø3 mm til rejfning, drejning, gevind, aksialsporstikning og boring fra ø4 mm. Tiny Tools værktøjerne er ideelle til komplekse opgaver i industrien og specielt til langdrejeopgaver. Der findes et bedt udvalg af værktøjsholdere til Tiny Tools programmet.

Mini Tools
Mini Tools er en ny generation af skær og værktøjsholdere i hårdmetal til skrub, slet, profil og gevindskæring. Belægningen på skærene giver højere varmetolerance og sikrer optimal bearbejdning – selv under vanskelige forhold.  

CMT
CMT er et helt nyt program af hårdmetal-hoveder. Der fås i konvex og konkav fræsehoveder og til indstik og rejfning. Værktøjsholdere i hårdmetal fra ø10 mm er ideelle til dyb gevindfræsning både som singel og multipoint. CMT programmet kan udføre en lang række forskellige spåntagningsopgaver, der kræver høj præcision. CMT programmet giver også øget fleksibilitet, da hovederne kan skiftes på samme holder.   

Swiss Line
Swiss Line er en ny linje af langdrejeholdere med indvendig køling. Det unikke ved Swiss Line er, at der er mulighed for 6 forskellige processer med kun 1 værktøjsholder. Swiss Line er udstyret med 3-skær, som giver slidstyrke og skarphed. Den 3 dobbelte PVD-belægning giver god beskyttelse mod slid under bearbejdningsprocessen. Swiss Line optimerer værktøjslevetiden og skærehastigheden, og er ideel til de fleste typer af materialer, herunder rustfrit stål, titanium og superlegeringer. Carmex Precision Tools kan også udføre special opgaver, oplyser AVN Teknik.

Kontakt AVN Teknik, på 70 20 04 11, for yderligere information om Carmex Precison Tools sortimentet!

 

AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128
P nummer: 1002020833

Kontaktperson

Cecilie Harder
Marketingkoordinator
+45 43 24 55 40 ceh@avn.dk

Send til en kollega

0.031