23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Glide Screw™ 2 i 1 funktion!

AVN Teknik præsenterer Thomsons Glide Screw™ på FoodTech messen, som løber af stablen den 1.-3. november i Herning.

Udviklet på baggrund af maskinbyggernes ønsker
Producenten Thomson har kontinuerligt arbejdet målrettet på at finde en optimal løsning, som kunne gøre maskinbyggernes konstruktioner så simple som mulige. Løsningen skulle samtidig nedbringe omkostningerne til vedligeholdelse og montagearbejde.

2 i 1 funktion
Thomsons Glide Screw™ er et gennembrud i lineær bevægelsesteknologi.
Den patenterede Glide Screw™ er en kombination mellem en lineær bøsning og en trapezspindel, så maskinbyggeren ikke længere behøver at montere lineære føringer parallelt med spindlen. Hvis der anvendes en Glide Screw™, når der skal konstrueres systemer, som inkluderer lineære bevægelser.

 Det unikke ved Glide Screw™ er, at den både kan bære lasten, som en lineær føring og flytte lasten som en trapezspindel, og samtidig opretholde positionsnøjagtighed. Glide Screw™ har en høj ydeevne og er nem at installere. Det er nøglen til en succesfuld 2 i 1 kombination. 

 Ideel til barske miljøer
Glide Screw møtrikken er udført i materialet Delrin og rustfast stål. Kombinationen giver møtrikken
sejhed, styrke og hårdhed. Det gør Glide-Screw™ ideel i barske miljøer f.eks. laboratorier, medicinaludstyr og fødevareinstallationer ISO 7/klasse 1000.

Glide Screw™ arbejder stabilt og effektivt. Den er støjsvag og kan håndtere temperaturer op til 175°; derfor kan den opfylde de strenge krav om renere og mere støjsvage produkter, som fødevareindustrien efterspørger. 

Vedligeholdelsesfri og nem installation
Glide Screw™ er nem at installere og vedligeholdelsesfri, da den leveres med et integreret og patenteret smøresystem Lube 4 Life.

Glide Screw™ leveres i rustfrit stål og i størrelserne 4, 6 og 10 mm og med spindelstigninger fra 1 til 12 mm. Glide Screw™ møtrikken leveres både som cylindrisk og som flangemøtrik.

Producenten Thomson kan også levere specielt designede møtrikker efter kunde specifikationer.

Du har mulighed for at høre meget mere om Thomsons Glide Screw™ på AVN Tekniks stand J37366.

AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128
P nummer: 1002020833

Kontaktperson

Cecilie Harder
Marketingkoordinator
+45 43 24 55 40 ceh@avn.dk

Send til en kollega

0.047