23948sdkhjf
Del siden
Annonce

”Vi har ikke små konger, men stærke karakterer”

Små konger vil gerne selv, mens de stærke karakterer gerne vil samarbejde. Derfor er det så afgøren­de for, at vi kan udvikle værdiska­bende løsninger til vores kunder, at vi netop har stærke karakterer ansat. Det fortæller RIVALs pro­duktionschef

Hos RIVAL findes de stærke karak­terer i alle aldersgrupper. ”Vi har forskellige generationer af maskinarbejdere med hver deres kom­petence og erfaring. Og det er en daglig fornøjelse at se, hvordan de forskellige generationer samarbej­der,” siger RIVALs produktionschef Thomas Hjort. ”Alle deler ud af deres værdier og kompetencer og byder dermed ind til at styrke fællesskabet og kundens løsnin­ger. Det er netop her, det hele star­ter, når vi taler om RIVALs styrke.”

Unik energi
Thomas oplever også ofte en unik energi i produktionshallen. Det sker eksempelvis, når et nyt, kri­tisk og kostbart emne skal produ­ceres for en kunde. ”Det er nær­mest som om, emnet bliver suget ind i produktionen, og de implice­rede medarbejdere straks begyn­der at se på, hvordan det bedst kan produceres, og om der er behov for optimeringer,” fortæller Thomas.

Kræver mere end en robot
”Her er vi ovre i en boldgade, som ikke kan klares med simpelt robot­arbejde. Det kræver rigtigt dygtige maskinarbejdere, som kan og tør byde ind. At emnet så måske efter­følgende kan serieproduceres med robothjælp, det er en anden snak.”

 

RIVAL A/S
Svejstrupvej 23-25
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK46293819
P nummer: 1001879267

Send til en kollega

0.062