23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hans trives i kombi-rolle

Hans er maskiningeniør med over 10 års erfaring, som spænder bredt fra de mere traditionelle ingeniøropgaver til rekruttering, salg og ledelse. Flere af disse er i spil i hans daglige arbejde, som tager udgangspunkt på R&D’s kontor i Aalborg.

Hans er uddannet fra Aalborg Universitet i 2005 og har lige siden arbejdet i det Nordjyske hos Krüger, MAN Diesel, FS Dynamics og Atkins.

Kombi-rolle
Hos R&D arbejder Hans ofte med salg, definering af projekter, tilbudsgivning og opstart af nye projekter. ”Gennem årene har jeg - primært som leder af FS Dynamics – opbygget en rigtig stor erfaring med at kæde salgs- og ingeniørarbejde sammen,” siger Hans. ”Det har stor værdi i mit nuværende arbejde.” Det bekræftes af Business Manager Søren Schmidt Kellenberger fra R&D. ”Vi har rigtig stor glæde af at bruge Hans’ kompetencer i salgs- og opstartsarbejdet på nye projekter,” siger Søren. ”Hans er ansat i det man kan kalde en kombi- rolle, hvor han både arbejder med salg, projektledelse og er udførende, både hos R&D og ude ved kunderne.”

Brænder mest for ingeniørarbejdet
Netop nu er Hans primært udførende på et større udviklingsprojekt for Siemens, hvor han arbejder tæt sammen med et par kolleger i Aarhus. ”Jeg må indrømme, at mit hjerte brænder mest for selve ingeniørarbejdet,” fortæller Hans. ”Her vil jeg betegne mig selv som en generalist, som kan være med i et projekt fra start til slut og mine spidskompetencer ligger inden for strukturarbejde og beregninger.”

Afvekslende arbejdsdag
”Jeg trives dog med de meget afvekslende arbejdsdage, hvor jeg kan anvende min ingeniørmæssige baggrund på flere måder. Det kan både være i forskellige faser af forløbet med kunderne og sammen med kollegaer fra flere af R&D’s afdelinger. Det er meget kendetegnede for arbejdet hos R&D, at vi har mulighed for at være med på flere projekter og i forskellige roller, hvilket medvirker til den enkeltes fortsatte udvikling. Det passer rigtig godt til mig.”

 

R&D Test Systems
Sigma 3
8382 Hinnerup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37844179

Send til en kollega

0.031