23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt om SolidWorks, 3D Interconnect og Term License

SolidWorks har lanceret 259 nye enhantsments, hvor 3D Interconnect er en af de helt store nyheder i 2017. SolidWorks åbner desuden op for leje af licenser.

SolidWorks 2017.
SolidWorks 2017 er netop blevet lanceret med 259 enhantsments. Generelt i de mange nye funktioner, har der været stor fokus på at gøre designfasen hurtigere og formindske de antal af klik brugeren skal igennem for at komme frem til resultatet og derved øge den generelle brugervenlighed. I 90% af de nye enhantsments har kunderne været med til at udvikle dem. Se mere om de forskellige nye funktioner i SolidWorks.

3D Interconnect.
SolidWorks lancerer også 3D Interconnect, som nu gør det muligt at arbejde med andre 3D CAD formater uden at det er en død fil, hvilket har været tilfældet tidligere. 3D Interconnect der er en af de helt store nyheder i SolidWorks 2017 der tillader brugeren at læse alle de store 3D tegneprogrammers CAD-filer ind i softwaren og bruge dem på samme måde som det havde været SolidWorks egne nativ filer. 3D Interconnect går helt uden om data oversættelsesprocessen, og åbner 3D CAD filer direkte og opdaterer 3D referencerne ned i 3D filen. 3D Interconnect hjælper i samarbejdet med kunder og leverandører uanset CAD-værktøjer. Det giver samtidigt brugeren mulighed for at udnytte deres eller kunderens 3D legacy data fra en bred vifte af CAD-formater.
3D Interconnect omfatter CAD filer fra PTC, Autodesk Inventor, Solid Edge, Siemens NX, CATIA

SolidWorks åbner op for leje af licenser.
Desuden åbner SolidWorks op for leje af licenser. Det kommer til at omfatte 3mdr og 1 års lejeaftaler på SolidWorks 2017 og frem fra. Dette kommer til at gælde for danske kunder fra d.10. oktober 2016. De produkter, der vil være omfattet af denne Term License vil være SolidWorks Standard, Professionel og Premium samt Simulation Standard, Professionel og Premium.

Edge-Team, der er autoriseret SolidWorks forhandler i Danmark, ser positivt på de muligheder Term License giver, men påpeger samtidig vigtigheden i, at kunden har begge muligheder og selv har valget, om de ønsker at leje eller eje deres software.

”Vi ser det som en god mulighed for at tilbyde fleksible løsninger, som giver vores kunder mulighed for at leje en 3D CAD eller Simulation licens til et konkret projekt, hvilket i mange tilfælde kan være en fin løsning”, siger Ken Nicolai Ingstrup fra Edge-Team og påpeger i forlængelse deraf, ”Men vi ser det stadig som en meget væsentlig faktor, at man også fortsat har mulighed for at købe sit software som hidtil. Det er vores klare indtryk, at det ofte er en vigtig omstændighed for vores kunder at de efterfølgende ejer deres eget software, når de foretager en investering i CAD eller CAM software.”

Edge-Teams årlige brugerseminar, ETUX.
Edge-Team holder deres årlige brugerseminar ETUX for deres kunder d. 6.-7. oktober, hvor de introducerer deres kunder til de mange nye funktioner i SolidWorks 2017.

 

EDGE-TEAM A/S
Muslingevej 38
8250 Egå
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27956254
P nummer: 1010670302

Send til en kollega

0.032