23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fælles forståelse bag værdifuld sparring

Maskinproducenten Dan-Web Machinery A/S har gennem de sidste godt 10 år samarbejdet med RIVAL. Det værdifulde samarbejde bygger på en god kemi, fælles forståelse og udbytterig sparring.

Det er tirsdag formiddag, og vi er i Galten for at besøge maskinproducenten Dan- Web i deres 10.000 m2 store industrilokaler. Dan-Web Machinery A/S udvikler og producerer maskiner og udstyr til fremstilling af airlaid-produkter, som er bløde og sugende papirmaterialer, der for eksempel indgår i babybleer og hygiejnebind samt duge og servietter. Virksomheden har over 39 år på bagen og har gennem alle årene haft stor fokus på at udvikle nytænkende kvalitetsløsninger.

Godt samspil
Her mødes de to konstruktører Kenn Brown Petersen og Morten Pouli-Rich fra Dan-Web og pro-jektleder, PTA Benny Sørensen fra RIVAL. Man fornemmer straks, at der er en god kemi mellem de tre. RIVAL har nu i over ti år været fast samarbejdspartner for Dan-Web, og snakken går om både stort og småt – dog primært om det aktuelle fælles projekt, hvor RIVAL producerer dele til Dan-Webs formerhoved, som skal leveres på en ny stor Former linie til USA.

Fælles forståelse
De tager sammen en rundtur i produktionen, og snakken går livligt, mens Kenn og Morten fortæller engageret om de maskiner og emner, de støder på undervejs.
Det fremgår tydeligt, at RIVAL i løbet af de mange års samarbejde med Dan-Web har fået opbygget et rigtigt godt kendskab til deres produkter, og de to parter har en fælles forståelse for, hvordan Dan- Web ønsker, slutresultatet skal være for deres kunder.

Det er en vigtig faktor for os på RIVAL, når vi kommer med forslag til produktionstekniske optimeringer af deres produkter, at vi netop har dette indgående kendskab og dermed kan komme med input, som rammer præcist hos Dan-Web og underbygger deres linje,” fortæller Benny.

Værdifuld sparring
De to konstruktører hos Dan-Web ser det også som en stor fordel, at RIVAL kender deres produkter og virksomhed så godt. ”Hvis vi har en konstruktions- eller produktionsteknisk udfordring, som vi vurderer, det kunne være godt at få RIVALs input til, møder de gerne og hurtigt op til et sparringsmøde. Vi har ofte haft besøg af Glenn, Ole og Benny fra RIVAL og fået værdifulde idéer til, hvordan vi kan optimere på en konstruktion,” siger Kenn, mens vi ser nærmere på flere af de hammermills, der arbejdes på i produktionen.

De gør efterfølgende holdt ved flere store ruller med et paplignende materiale, som netop bliver slået til enkle fibre i hammermøllen inden det blæses ind i formerhovedet og viderebearbejdes til de endelige airlaid-produkter.

Forbedringsforslag
Morten supplerer Kenn: ”Samtidig oplever vi også, at RIVAL uopfordret kommer med forbedringsforslag til os, hvis de i eksempelvis i deres produktionsproces er stødt på en konstruktion eller tolerance, som med fordel kunne ændres. Vi er meget åbne for deres forslag, da vi kontinuerligt arbejder med optimering og forbedring af vores produkter. Og de kender os så godt, at de ved, hvilken vej vi ønsker at drive udviklingsprocessen.”

Tak for i dag
Herefter er rundturen ved at være slut, og Kenn, Morten og Benny aftaler lige det sidste, inden Benny sætter kursen mod RIVAL for at briefe produktionen om de detaljer, som er aftalt hos Dan-Web Machinery A/S.

RIVAL A/S
Svejstrupvej 23-25
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK46293819
P nummer: 1001879267

Kontaktperson

JB
Jette Bjerrehus
bjerrehus@cogni2.dk

Send til en kollega

0.047