23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Egatec leverer for 3. gang automationsanlæg til Mac Baren

Det komplette automatiserede pakke- og palleteringsanlæg skal håndtere tobakspunge i forskellige størrelser og emballagetyper

Tobaksfabrikken Mac Baren i Svendborg, som producerer pibetobak og fintskåret tobak til hjemmerullede cigaretter, har i 2014 som følge af udvidelse af produktionskapaciteten, investeret i en løsning fra Egatec til pakning og palletering af tobakspunge. Idet virksomheden hele tiden udvikler i produktionen, skulle linjen i 2016 udvides og tilpasses en ny pakkelinje, hvor der skal produceres nye tobaksmærker og typer af punge. Derfor ønskede Mac Baren at investere i nyt maskinanlæg, der skulle integreres med den eksisterende palleteringsrobot, også leveret af Egatec og tilpasses det eksisterende layout, hvor ønsket var kompakthed da pladsen var begrænset.

Teknisk chef hos Mac Baren Tobacco Company, Thorbjørn Nielsen udtaler: ”Projektforløb og samarbejde med Egatec har været godt gennem hele forløbet, hvor Egatec’s maskinbyggerkompetencer og vores specifikke produkt- og driftskendskab har resulteret i rigtigt gode løsninger.”

Hele casen kan læses og ses her: http://www.egatec.dk/cases/anden-industri/komplet-pakke-palleteringsanlaeg/

Egatec A/S
Hvidkærvej 3
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27348440
P nummer: 1010101979

Kontaktperson

RM
René Møller
Adm. direktør / CEO
+45 631502060 kontakt@egatec.dk

Send til en kollega

0.047