23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød AVS på AMB messen i Stuttgart

Hos AVS mener vi, at ren luft betaler sig og derfor deltager vi på AMB messen i samarbejde med vore leverandører, der er førende udbydere inden for bla. olietågeudsugning og lavtryksrengøring.

Hvis du også skal besøge AMB messen for at samle ny inspiration eller opdatere din viden om den nyeste teknologi, vil vi gerne hilse på dig. Vi løser mange typer arbejdsopgaver indenfor eliminering af olietåge. Vi er leveringsdygtige i løsninger til både enkelte maskiner og komplette systemer og til alle typer applikationer fra grove olier til fine partikler.

Besøg os på en af nedenstående stande og se hvad vi kan gøre for dig.

Undgå brandfaren ved olierester i ventilationsrørene
Systemet til effektiv fjernelse af den olietåge som opstår ved maskinbearbejdning. Filtermist fjerner olietågen utroligt effektivt, så bekostelige rensninger og vedligehold af rørsystemerne undgås.
Mød Filtermist i Hal 4, stand B92

Ren luft på arbejdspladsen
Olietåge og olierøg fjernes direkte ved kilden og luften bliver renset for op mod 99,7% af forureningen. Systemet minimerer brandfare og sundhedsskader samtidig med, at olielugten fjernes effektivt.
Mød Absolent i Hal 4, stand E71

Elektrostatiske filtre
Bristol er nyt medlem af Absolent familien. Med deres elektrostatiske filtre udarbejder de individuelle løsninger for en optimal luftfiltrering af olierøg, olietåge og enhver form for tåge, røg, gas og partikelrester i luften.
Mød Bristol i Hal 4, stand B92

Genanvendelse af køle-smøremidler er penge værd
Patenteret lavtryksvasker med justerbart tryk, der er ideelt til rengøring af alle løse komponenter samt maskiner og maskindele. Maskinstop undgås og maskinens levetid forlænges.
Mød PH Cleantec Hal 6, stand D69

 

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

KB
Kjeld Bagger
Adm. direktør
+45 40378597 kb@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.047