23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Schneider Electric kickstarter lanceringen af ny LK FUGA® med landsdækkende events

Den 30. august åbnede Schneider Electric dørene op for en række lanceringsevents for alle i el-branchen, som vil fortsætte frem til og med oktober.

Her løfter vi sløret for et nyt produktsortiment, som har været gennem en stor teknologisk udvikling, med det formål at gøre hverdagen nemmere for elektrikere og installatører.

På alle events kan du forvente at få en grundig introduktion til de nye optimerede dåser, de nye tekniske monteringsrammer, revolutionerende minimalistiske design og meget mere. Ydermere får man sit helt eget Start Up Kit og nyt FUGA katalog. 

Tilmeld dig på www.lk.dk/fuga/events

På lk.dk/fuga har vi skabt et LK FUGA® univers med mulighed for at fordybe sig i den nye FUGA. Her kan du finde introduktion til hvordan du installerer den nye FUGA, inspiration til nye designmuligheder samt nye funktioner. 

Udvikling af den nye FUGA er sket i tæt dialog med el-branchen 

"Vi har taget det bedste fra LK FUGA® og videreudviklet et nyt, bredt produktsortiment herfra. Vi glæder os meget til at vise branchen, hvad vi har skabt.  

Vi har gennemført et stort udviklingsprojekt, og vi har selvfølgelig været i tæt dialog med installatører og elektrikere for at få branchens input og ønsker arbejdet ind i de nye produkter.

Det handler for os om at sikre en sikker, fleksibel og enkel installation.”

Produktchef Mark Bitsch, Schneider Electric Danmark A/S

Vi glæder os til at se dig på vores FUGA events.

 

 

Schneider Electric Danmark A/S
Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70698714

Send til en kollega

0.046