23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FORMA, Ny svingbukkemaskine til underleverandører - fra CIDAN

"Svingbukkemaskiner er ikke noget for os, vi arbejder jo som underleverandører"

Vi har hørt det før - "Svingbukkemaskiner er ikke noget for os, vi arbejder jo som underleverandører" Et rygte, der ikke helt har været uden sandhed. CIDAN fra den svenske by Götene, lancerer nu sin nyeste maskine, FORMA, som skyder det gamle rygte i stumper og stykker!

Ofte har man hørt: "Det er bare blikkenslagere, der har brug for svingbukkemaskiner, med enkeltstyk produktion eller små serier! " FORMA fra CIDAN er en "cross over", som både opfylder kravene til ordreproduktion og til enkeltstyksproduktion. Særdeles høj produktionshastighed (lave omkostninger), Skånsom mod operatøren (god ergonomi), Stærk konstruktion (en maskine til livslang tjeneste). Som sædvanlig med alle CIDAN maskiner - den bedste finish på pladen, en bonus!

Hvad er forskellen fra de tidligere modeller? Vores direktør Peter Tafazoli: "Vi har lyttet til vores kunder og FORMA er vores svar. Over vangen har fået en ny funktion, CLS (Clamp Lock System), som giver et højere klemmetryk, hvilket giver et endnu bedre bukke resultat over hele maskinens længde, selv med høje værktøjer! Nye kraftigere side stativer sikrer endnu bedre stabilitet og lang levetid ”

FORMA er udstyret med en ny version af vores velafprøvede styresystem Prolink S og målet har været at gøre det nemt for dig som operatør, uanset om du arbejder som underleverandør med store styktal eller med enkelt styk produktion. Små men vigtige forbedringer gør, at du nu kan producere endnu mere effektivt. Vi har også tænkt på dig som er service/vedligeholdelse tekniker, - nu er dit job endnu nemmere!

Vores modulopbyggede anslagsbord (AGS) har også fået en ansigtsløftning og er nu endnu mere fleksibelt for dig til at være i stand til at tage alle "de job, som du tidligere tøvede med at tage."

Vi har en FORMA i vores produktion i Götene, Sverige. Er du interesseret i at se FORMA efter i sømmene lige nu, er du velkommen til at kontakte os for et besøg!

FORMA lanceres på EuroBLECH i Hannover (25-29 oktober), Metalworking and CNC Machine Tool Show i Shanghai (1-5 november) og Fabtech i Las Vegas (16-18 november). Kom til vores stand hvor vi vil vise endnu flere nyheder!


CIDAN Machinery Sweden AB i Götene, er siden starten i 1907 nu en veletableret virksomhed indenfor maskinfremstilling, salg og service til pladebearbejdnings industrien. I dag er vi en af de førende producenter af pladebearbejdningsmaskiner og har god vækst, som gør det muligt for os at investere i fremtiden. Vi fremstiller og markedsfører mærkerne GÖTENEDS og CIDAN med salg på verdensplan. Virksomheden indgår i CIDAN Machinery Group, som også har afdelinger i Danmark, USA og Kina. Koncernen har i dag næsten 100 medarbejdere og en omsætning på over 250 mio. kroner.
For mere information se www.cidanmachinery.dk

 

CIDAN Machinery
Skolevænget 16
8300 Odder
Odder Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42017795

Kontaktperson

Hans Ole Holm
Salgschef Danmark
+45 21645375 hoh@cidanmachinery.com

Send til en kollega

0.047