23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SEW: Vores UAV'er agerer som myrer

I forbindelse med Hannover Messe 2016 slår SEW-Eurodrive et slag for planerne om en fuldt Industrie 4.0-realiseret fabrik i 2020.

Industrie 4.0 bliver igen det dominerende tema for årets Hannover Messe, der denne gang lanceres under mottoet: "Integrated Industry – Discover Solutions".

Det blev suppleret med budskabet om, at Industrie 4.0-stategien bør ses som en evolutionær udvikling, der er ved at nå en kritisk masse af deltagende virksomheder, som vil opnå gode muligheder for at dominere deres respektive markeder.

For den tyske producent SEW-Eurodrive er der ingen vej tilbage, og firmaet mener således at have skabt et fabrikskoncept, der for alvor kan tage Industrie 4.0-visionen ud i virkelighedens verden.

Ved Bruchsal-hovedsædet har virksomheden således udviklet en række spektakulære halplaner, softwareløsninger og ikke mindst automatiseringsmoduler til fabriksgulvet, der alt sammen skal resultere i ibrugtagelsen af en State-of-the-Art Smart Factory i 2020.

Eksempelvis skal der anvendes en række selvkørende transportvogne, såkaldte UAV´er, der kan agere som myrer i flok og fordele sig rundt om i fabrikken alt efter behov på baggrund af realtidsdata fra produktionen, fremhæver Managing Director Engineering & Innovation hos SEW Eurodrive Johann Soder.

På sidste års messe løftede SEW-Eurodrive lidt på tæppet, og demonstrerende hvordan man i egne lagerfaciliteter allerede integrererIndustrie 4.0-løsninger.

De besøgende kan på Hannover Messe 2016 forvente, at der er løftet en større flig af planerne, påpeger Johann Soder.

Af Thore Dam Mortensen tdm@teknovation.dk

SEW-EURODRIVE A/S
Geminivej 28-30
2670 Greve
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK74840019
P nummer: 1002441978

Send til en kollega

0.094