23948sdkhjf
Del siden
Annonce

De nye SEPA regler skal være implementeret inden oktober 2016

Hvorfor er de seneste SEPA ændringer så vigtige for din virksomhed ? og hvorfor du skal overholde den af EU fremsatte deadline?

De fleste virksomheder har Euro ind- og udbetalinger hver dag eller hver uge, og i det fleste tilfælde fungere disse betalinger fint. Som virksomhed har man hørt meget om SEPA betalinger og deres indførsel siden 2013. Hvorfor er de seneste SEPA ændringer så vigtige? – det er de fordi SEPA initiativet nu er i den sidste fase, hvor EU kræver at hvert Euroland kun bruger ISO20022 formatet til udførsel af betalinger.

Kort sagt, de formater som hvert land, har beholdt i en SEPA overgangsperiode, må nu ikke bruges længere til EUR betalinger. Det har været en udfordring for nogle EUR lande, at lægge de nationale formater på hylden, men slutningen på lokale formater til at instruere EUR betalinger med, er altså den 31. Oktober 2016.

Hvordan påvirker dette virksomhederne?. Hvis I har kørt et SEPA projekt i de seneste år, så har virksomheden sikkert talt om, hvilke ændringer som er vigtige for at betalingerne kan fortsætte.. Der er måske en løsning på de mest gængse EUR betalinger, men har I også fået talt om lokale direct debits/kundetræk og de lokale formater som virksomheder bruger, når der uploades betalinger til bankens online system? Det er netop disse som skifter nu,

Med bank integrationsløsning fra Microsolutions og AMC banking, kan evt. problemer med EUR betalinger lovpligtigt løses, idet at virksomheden vil få den fulde kontrol over betalinger og virksomhederne kan trygt se fremad og vide at der ikke vil være problemer med nogen EUR betalinger.

Microsolutions A/S
Emil Møllers Gade 41D, 8700 Horsens
(Ringager 4B, 2. sal., 2605 Brøndby)
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27676235
P nummer: 1010494326

Send til en kollega

0.031