23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Unik hjælp til arkitekter og rådgivende ingeniører

Carl F, en del af Sanistål, kan nu igen tilbyde en helt særlig service i begyndelsen af byggesager til arkitekter og rådgivende ingeniører. Carl F’s arkitektbeskriver er kommet tilbage og vil kunne vejlede, når projekter skal beskrives og tegnes.

”Tingene har normaliseret sig i byggebranchen efter krisen, og der er kommet en ny tiltro til, at markedet vokser. Derfor vil vi gerne tilbyde denne særlige service igen, og vi vil gerne styrke kontakten til rådgiverne, for det giver os et godt billede af, hvilke projekter, der rører sig, og hvad det er, vi skal byde ind med både overfor arkitekterne og senere entreprenørerne,” siger Jan Bo Petersen, salgsdirektør for Carl F i Sanistål.

Carl F’s arkitektbeskriver, Per Guldbrandt, har snart 40 års erfaring med Carl F produkter og har gennem mange år vejledt arkitekter og rådgivende ingeniører, når de skulle beskrive deres projekter. Han kommer til at få en proaktiv rolle, hvor han tager fat i rådgivere, der arbejder med byggeprojekter, hvor det vil være relevant at byde ind med den produktpalette og ekspertise, som Carl F repræsenterer.

”Jeg tilbyder dem for eksempel at lave en dørbeslagbeskrivelse, og så møder jeg op på tegnestuen og hører, hvad de gerne vil have, og hvordan det skal fungere. Derefter laver jeg en beskrivelse på dørene i byggeriet og sender det til arkitekten. Det koster dem ikke noget,  men er en service fra vores side,” siger Per Guldbrandt, der oplever, at arkitekterne er meget taknemmelig for hjælpen og gerne vil samarbejde.

 

For mere information kontakt Per Guldbrandt på tlf. 43205300 eller på mail pgt@sanistaal.dk

Ahlsell Danmark
Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42997811
P nummer: 1003072200

Send til en kollega

0.047