23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ThreadCheck / Ny universel målemaskine fra ZOLLER

ZOLLERs nye universelle målemaskine - ThreadCheck - tager over, hvor de konventionelle målemetoder, har nået deres begrænsninger!

Seks CNC-styrede akser og den svirvelmonterede ”orthoScan” multi-censor optikbærer gør det muligt at måle alle former for metalbearbejdende

værktøjer hurtigt og med absolut præcision! Gevindtappe og -fræsere ligesom specielle flankegeometrier måles med få my’s nøjagtighed - berøringsfrit, automatisk og uden eventuel indflydelse af operatøren!

 De præcise aktuelle data for dine værktøjer - og omfattende dokumentation med testrapport - garanterer en høj kvalitet i produktionen, stor proces sikkerhed og minimerer tilsvarende antallet af eventuelle klager!

ThreadCheck har et meget kompakt design og er helt indkapslet og derfor beskyttet mod snavs og forstyrrede lys. Derfor kan maskinen også stå i et produktionsmiljø, så du sparer turen til målerummet, hver gang et værktøj skal kontrolleres!

ZOLLER har gennem mange år har været synonym for gennemgående høj kvalitet, lang levetid, stor funktionalitet og samtidig forbavsende enkel betjening - så en investering i ZOLLERs ThreadCheck målemaskine er en investering i fremtiden!

KJV A/S
Herluf Trolles Vej 3
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79012513
P nummer: 1003198990

Send til en kollega

0.078