23948sdkhjf
Del siden
Annonce

PFERD Road Trip - afprøv slibeteori i praksis!

PFERDs demovogn er specielt indrettet og fungerer som undervisningslokale og testværksted, så det er muligt at afprøve slibeteori i praksis.

Road Trip uge 26
PFERDs demovogn kører landet tyndt og besøger kunder og forhandlere i uge 26.

Afprøv slibeteori i praksis
”Vi kan tilbyde kunderne at gøre deres egne slibeerfaringer – direkte hos dem selv. Kunderne kan læse om PFERDs slibeprodukter til afgratning, skæring og poléring samt tekniske egenskaber i et katalog. Men i praksis kan der være mange faktorer, som påvirker slibningen, f.eks. materialet, maskinen, hastigheden, omdrejninger og slibevinkler. Kunderne skal selv stå med en maskine i hånden, så de kan afprøve forskellige slibeteknikker og slibeprodukter. Det er ikke nok, at vi siger, at PFERDs slibe- og skæreprodukter kan gøre en forskel. Kunderne skal selv gøre deres egne erfaringer. Derfor er PFERDs demovogn også et tilløbsstykke – hvert år”, udtaler Michael René Jensen, teknisk chef, hos AVN Teknik.

Reducer slibeomkostningerne - we know how!
Der er allerede booket flere besøg og slibetests.
Kunderne kan ved selvsyn se de nyeste slibeprodukter fra PFERD i aktion, bl.a. lamelslibeskiven Polifan Strong Freeze, som er udviklet til at spare arbejdstid på krævende slibeopgaver. De specielt udviklede keramiske korn garanterer en ekstrem kølig slibning med maksimal slibeeffekt på rustfrit stål og andre materialer med dårlig varmeledningsevne. Ifølge Michael René Jensen, så giver lamelslibeskiven Polifan Strong Freeze maksimal slibeproduktivitet på grund af færre skift, og derved reduceres slibeomkostningerne.

Ny generation af lamelslibeskiver
PFERDs nye lamelslibeskive POLIFAN Z SG-POWER har en signifikant længere levetid og har højere fjernelse af materiale - under hele levetiden. Hvis du ikke kan vente på en demo, så se lamelslibeskiven i aktion i videoen.  

Kontakt AVN Teknik på tlf. 70 20 04 11, hvis PFERDs demovognen skal lægge vejen forbi!

 

AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128
P nummer: 1002020833

Kontaktperson

Cecilie Harder
Marketingkoordinator
+45 43 24 55 40 ceh@avn.dk

Send til en kollega

0.079