23948sdkhjf
Del siden
Annonce

RIVAL som læreplads – et fundament for fortsat udvikling

RIVAL har siden 1962 uddannet 50 maskinarbejdere og netop nu er fire i lære som industriteknikere

Hos RIVAL har man siden 1962 uddannet 50 maskinarbejdere. ”Som en ansvarlig virksomhed ønsker vi at yde vores bidrag ved at være en god læreplads, og vi tager derfor løbende lærlinge ind,” siger direktør Carsten Tønnes.

På nuværende tidspunkt er der fire i lære som industriteknikere, og tæt på halvdelen af samtlige medarbejdere på RIVAL i dag er uddannet i virksomheden. Andre af RIVALs tidligere lærlinge er i dag maskinmestre og ingeniører i større danske virksomheder.

Mangel på industriteknikere
En fremtid med fortsat vækst for RIVAL er betinget af, at man kan få de rette medarbejdere, og da branchen er præget af stor mangel på kvalificerede medarbejdere er det naturligt for RIVAL at gøre en indsats for at udbrede kendskabet til uddannelsen som industritekniker.
”Vi er derfor gået ind i at udbrede kendskabet til industritekniker-uddannelsen ved aktivt at støtte Supportteam Industritekniker Herningsholm,” siger Carsten Tønnes. ”Supportteamet har til formål at udbrede kendskabet til industritekniker-uddannelsen over for folkeskolens afgangsklasser, studerende i almindelighed samt UU-vejledere og forældre til de unge.”

Fremtidens industritekniker
”Vi ser også frem til, at der kommer godt gang i den nye EUX uddannelse, da en industritekniker i dag skal kunne nogle andre ting end for år tilbage. Med EUX uddannelsen kombineres det håndværksmæssige fra en erhvervsuddannelse med teorien fra gymnasiale fag. Det giver helt nye kompetencer til vores kommende lærlinge, hvilket der vil blive behov for i de kommende år, ” siger Carsten Tønnes. ”Vi står således klar til at aftage de første med denne uddannelse, da vi er overbeviste om, at disse nye kompetencer vil være et godt supplement til vores nuværende meget erfarne medarbejderes kompetencer og vil medvirke til at fortsætte udviklingen af RIVAL.”

RIVAL A/S
Svejstrupvej 23-25
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK46293819
P nummer: 1001879267

Send til en kollega

0.078