23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Safety - teknologi

ØG ANTALLET AF SIKRE UDGANGE

Sikkerhedsteknologi er et stort emne i automationsbranchen: Optimal beskyttelse for menneske og maskine er den højeste prioritet. Nu er det muligt at øge antallet af sikre udgange inden for et system ved hjælp af Murrelektroniks kombinerede løsning: det modulære Cube67 fieldbussystem og det sikre fieldbusmodul MVK Metal Safety. Det sparer plads i kabinettet, fordi sikkerhedsrelæer ikke længere er nødvendige.
Hvis der er opstår en nødssituation - for eksempel fordi en dør åbnes eller nogen har aktiveret et lysgitter - skal alle udgange slukkes øjeblikkeligt. At kombinere sikkerhedsrelæer med K3 fieldbusmoduler er en nem metode til at opnå sikre udgange. Dette er en praktisk løsning til mindre applikationer med simple krav.
For at designe en installationsløsning baseret på Cube67 der opfylder de højeste sikkerhedskrav, er en kombination af det kompakte og sikre fieldbusmodul MVK Metal Safety med Cube67 K3-moduler en fremragende løsning. Med de sikre udgange i MVK Metal Safety - styret af en PROFINET / PROFIsafe controller - er det muligt at oprette op til 12 sikre udgange på K3-modulet. De er opdelt i to sikkerhedskredsløb, hver med tre porte, der har dobbelte funktioner. Dette ganger antallet af sikre udgange og er en enkel og effektiv metode til at øge konkurrenceevnen for dine maskiner og systemer.

Murrelektronik ApS
Alexander Foss Gade 13, 1.
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35234586
P nummer: 1018459619

Kontaktperson

CL
Charlotte Lefdal
Marketing koordinator
cl@murrelektronik.dk

Send til en kollega

0.031