23948sdkhjf
Del siden
Annonce

BILA A/S i top 10 på verdensplan

BILA A/S’ administrerende direktør Jan Bisgaard Sørensen er kommet hjem fra det årlige Kawasaki forhandlermøde i Düsseldorf i Tyskland.

Her blev BILA A/S fremhævet som værende i top 10 over bedst sælgende forhandlere globalt. CEO Jan Bisgaard Sørensen er tilfreds:
”BILA A/S har aldrig før solgt så mange robotter som i 2015. Det går rigtig stærkt, og det er en udvikling, vi forventer, vil fortsætte.”

Mange bolde i luften
Kawasaki Robotics er en af verdens største robotproducenter og BILA A/S er eneforhandler af Kawasaki robotter i Skandinavien. Foruden agenturet på Kawasaki er BILA også eneforhandler af Universal Robots i Danmark og forhandler af den mobile robot MiR. Alle løsningerne skaber værdi i forbindelse med produktionsoptimering gennem automatiseringsløsninger til industrivirksomheder som eksempelvis Arla, Linak og Scandi Standard.

Væksten bemærkes
Venstres erhvervsordfører og medlem af Folketinget, Torsten Schack Pedersen, har bemærket, det går godt hos BILA A/S, og han inviterede sig selv på besøg i sidste uge. Torsten Schack Pedersen er begejstret:
”Her er tale om en succeshistorie, som vi skal høre meget mere om. På Christiansborg taler vi om industrialisering 4.0 og hvordan vi automatiserer dansk erhvervsliv, så vi bliver mere konkurrencedygtige og effektiv. Det bliver leveret herfra, så jeg synes, det har været et super interessant og spændende besøg. Jeg har på BILA set, hvad vi er rigtig dygtige til i Danmark, og hvad vi har brug for noget mere af”

Vokseværk
BILA A/S vokser. Dette afspejles direkte i personalestaben, som i sidste regnskabsår rundede 20 procent. BILA A/S har således ca. 170 dedikerede medarbejdere pt., som alle arbejder på et højt teknisk og vidensmæssigt niveau indenfor automatisering. Væksten har skabt behov for flere lokaler, hvorfor BILA A/S har overtaget fabriksbygningerne efter den tidligere møbelfabrik Bodilsen i industrikvarteret Morsø Food Park i Nykøbing Mors.

BILA A/S
Industrivej 18
7900 Nykøbing M
Morsø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12047894
P nummer: 1000321731

Send til en kollega

0.032