23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Verificering af payback inden investering i robot

”Vi påviste tilbagebetaling på effektivisering af en palleteringsproces, inden vi investerede for at minimere usikker kapitalbinding." - Produktionsdirektør Carletti, Benny Poulsgaard

Grundet dårlige performanceerfaringer ved tunge investeringer havde man hos Carletti et stort ønske om at minimere kapitalbinding ved investering i effektivisering af en palleteringsproces. Selve effektiviseringen kunne løses af standardrobotten BILA Flex, der er en gennemtestet palleteringscelle.

For at forsikre sig om at cellen leverede den ønskede performance, faldt løsningen på en leje-version af BILA Flex. Herved verificerede Carletti tilbagebetaling på robotten inden et evt. køb.

Produktionsdirektør Benny Poulsgaard fortæller om forløbet:

"Vi var usikre på anlæggets performance og ikke mindst tilbagebetalingstiden, derfor var en indledende lejeperiode helt optimal for os. Det gav os tryghed og overbeviste os om, at BILA Flex var den rette investering for os."

Ved at leje en standardrobot havde Carletti dermed økonomisk tryghed gennem hele forløbet. Med synlig performance påviste lejeperioden robotcellens værdi og korte tilbagebetaling, og Carletti har sidenhen valgt at købe cellen.

Se flere cases her

BILA A/S
Industrivej 18
7900 Nykøbing M
Morsø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12047894
P nummer: 1000321731

Send til en kollega

0.066