23948sdkhjf
Del siden
Annonce

God atmosfære og lækkert grej

Thomas Hjort er ny produktionschef hos RIVAL. Han kommer med stor begejstring for virksomheden RIVAL, som han har kendt i over 20 år, og med stor respekt for jobbet og medarbejderne.

”Første gang jeg hørte om RIVAL var midt i 90’erne, hvor jeg som lærling var på teknisk skole sammen med en lærling fra RIVAL,” siger RIVALs nye produktionschef Thomas Hjort. ”Han var en dygtig håndværker, og så var han med i en ”fuskerordning” (red: mulighed for at arbejde med egne projekter på RIVAL i fritiden) på sin arbejdsplads – hvilket jeg syntes lød rigtigt spændende.”

Siden har Thomas flere gange været på besøg på RIVAL, og har gennem årene haft et meget positivt syn på virksomheden.

Ingen tvivl
Derfor var Thomas ikke i tvivl om, at det kunne være noget for ham, da han blev opmærksom på, at RIVAL var på udkig efter en ny produktionschef. ”Jeg blev faktisk helt varm indeni af glæde, da jeg fandt ud af, at stillingen var ledig hos RIVAL,” siger Thomas. ”Både de mennesker som er i virksomheden, det de laver og hele produktions-set-up’et, er bare lige mig.”

Kompetent virksomhed
Gennem de første måneder hos RIVAL har Thomas fået bekræftet, at det er en god arbejdsplads og en kompetent virksomhed, han er kommet til. ”Jeg nyder at gå en tur gennem produktionshallerne og opleve den gode atmosfære, se alt det lækre grej og de dygtige medarbejdere,” siger Thomas.

Friske øjne
Men samtidig ser Thomas også frem til at komme endnu tættere på både kollegerne, processer og arbejdsgangene. ”Jeg kommer jo med helt friske øjne og med en bred erfaring fra min mange år som produktionschef i andre virksomheder. Den ballast forventer jeg at kunne anvende til i fællesskab med mine kolleger at drive den fremtidige udvikling af RIVAL.”

En del af noget
Thomas har fra starten oplevet, at hos RIVAL er man ikke nogen, men alle er en del af noget. ”Her kan alle snakke med alle, og der er ikke langt fra ”top til bund”. Jeg oplever hele organisationen som meget værdiskabende, hvor man både har fokus på at være en effektiv produktionsvirksomhed og på at udvikle den enkelte medarbejder. Det ser jeg frem til i endnu højere grad at blive en del af og være med til at udvikle,” siger Thomas, inden han smutter ud for at nyde synet af og arbejdet på robotten ”Robert” og den nye multi-akslede dreje-fræse maskine Mori Seiki NZX 2000.

RIVAL A/S
Svejstrupvej 23-25
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK46293819
P nummer: 1001879267

Send til en kollega

0.063