23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sanistål indgår samarbejde med Dewalt

Som noget helt nyt kommer Dewalts karakteristiske gule og sorte farver til at pryde Saniståls hylder fra 1. maj 2016, når den danske grossist bliver ny forhandler af det velrenommerede el-værktøjsmærke fra Stanley Black & Decker.

Med Dewalt i sortimentet er el-værktøjskategorien mere komplet, og Saniståls kunder får adgang til alle førende brands og nyeste teknologi. ”Sanistål har gennem mange år haft en god, organisk vækst i salget af el-værktøj til bygge- og anlægssektoren, men også til industrien. Vi fokuserer hele tiden på, hvad vores kunder efterspørger, og med udvidelsen af kategorien er vi og dermed vores kunder dækket endnu bedre ind,” forklarer Poul A. Willadsen, Markedsdirektør hos Sanistål.

Fremover får Saniståls kunder således adgang til det kendte værktøjsmærke med maskiner, der er kendetegnet ved en høj ydeevne, og hos brugerne går for at være kraftfulde, præcise, robuste og pålidelige.

Adgang til industrien er win-win
Dewalt er innovative i deres produktudvikling og har under deres kategori ’Perform & Protect’ fokuseret på arbejdssikkerhed og ergonomi til håndværkeren, der skal arbejde med værktøjet i mange timer.

Værktøjsproducenten har en ledende markedsandel på bygge- og anlægsmarkedet, og med Saniståls kompetencer og logistikløsninger får Dewalt mulighed for også at komme i tættere dialog med den industrielle del af markedet, fortæller Stanley Black & Deckers danske salgsdirektør, Jens Christensen: ”Saniståls effektive logistik er et afgørende parameter for byggeriet og industrien. Sammenholdt med en stærk kundeorienteret kultur og et komplet produktsortiment er Sanistål en meget attraktiv samarbejdspartner,” uddyber Jens Christensen om samarbejdet.

For yderligere information: Poul A. Willadsen, Markedsdirektør hos Sanistål. Mobil 22 27 99 95, paw@sanistaal.dk

Ahlsell Danmark
Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42997811
P nummer: 1003072200

Send til en kollega

0.031