23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød Coromatic på EL & TEKNIK 2016

På stand A1318 præsenterer Coromatic energioptimerede og driftssikre nødstrømsløsninger til kritisk infrastruktur. Selvfølgelig kan vi også fortælle, hvordan man får alle disse løsninger hænger sammen.

På stand A1318 præsenterer Coromatic nødstrømsløsninger til kritisk infrastruktur og kan fortælle, hvordan man får alle disse løsninger hænger sammen. Det er også muligt at deltage i en eller flere konkurrencer, modtage et godt tilbud på et nyt 1-faset UPS-produkt eller se den nye webshop. Alt sammen er det med til at skabe energioptimeret sikker drift 24/7.

Coromatic har omkring 150 medarbejdere med op til 30 års ekspertise inden for nødstrøm og køling, netværk og datakommunikation. De 150 medarbejdere er fordelt på fem lokationer over hele landet og derfor behøver installatører og facility managers nu kun at gå ét sted hen. Hvad enten det gælder strategisk rådgivning, design og instruktion i forhold til større projekter, inklusive idriftsættelse, eller om det gælder sparring og levering af diverse små-produkter som 1-fasede UPS eller nødbatterier, så har Coromatic ekspertisen.

Nem adgang til produkter og 30 års ekspertise

“Når man arbejder med installation eller vedligehold af forretningskritiske anlæg, der skal kunne køre uden afbrud som for eksempel datacentre eller sådan noget som servicebiler, må der ikke gå noget galt. Derfor er det uhyre vigtigt for installatører og facility managers, at de har nem adgang til produkter, rådgivning, service og ekspertise. Netop derfor har vi samlet mere end 30 års erfaringer under samme tag, så man ikke skal koordinere mellem flere leverandører,” siger Michael Petersen, direktør og country manager i Coromatic Danmark.

Coromatic foretog sidste år en undersøgelse, der viser, at 80 procent af topledere på tværs af brancher, mener, at facility management er blevet afgørende - og at de ville lide alvorlige konsekvenser i tilfælde af nedbrud. Netop derfor tilbyder Coromatic at tage det fulde ansvar - fra strategi og design til integration, vedligehold og service på forretningskritisk infrastruktur.

Webshop og egenproduktion
“Hvad enten man som installatør eller facility manager har brug for hele pakken – hvor alle anlæg hænger sammen - eller blot ønsker en solid leverandør af produkter, så kan vi levere. Vi har endda også en webshop for installatører, der sikrer nem og hurtig levering af diverse små-produkter. Ligesom vi selv producerer generatorer, forskellige former for nødstrømsanlæg og også UPS og nødbatterier i eget navn. Det giver os kontrol med kvalitet og funktion fra A til Z,” slutter Michael Petersen.

Coromatic har mere end 580 ansatte i Norden, og har leveret internationale løsninger i mere end 50 lande over hele verden. I Danmark har Coromatic kontorer i Roskilde, Glostrup, Odense, Vejle og Aarhus og 150 medarbejdere. Læs mere på www.coromatic.dk eller ring 66 17 67 60.

Coromatic A/S
Præstemarksvænge 17
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30243005

Send til en kollega

0.047