23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Danske stålkonstruktioner til norske helikopterhangarer

Give Stålspær A/S står for projekteringen og levering af en kombineret helikopterhangar og administrationsbygning på i alt 4750 m2, som skal benyttes af forsvaret i Norge.

Give Stålspær A/S er i fuld gang med en leverance af 200 tons stålkonstruktion til en 2400 m2 stor helikopterhangar med plads til tre helikoptere for det norske forsvar. Allerede inden opgaven er fuldført, har Give Stålspær A/S fået endnu en ordre på 200 tons gitter og bjælkekonstruktion til endnu en helikopterhangar. Begge byggeprojekter udføres i tæt samarbejde med norske Stålteknikk A/S.

Gitterkonstruktionen er speciel i udformningen og består af søjler og bjælker. Derudover leveres kompositbjælker til en tilhørende administrationsbygning i 2 plan på 1850 m2.

Give Stålspær A/S leverer en del stålkonstruktioner til byggeprojekter i Norge, herunder til flere havnebaser i det norske maritime miljø. En brandstation og en bulk terminal er blandt de seneste leveringer til Norge. Det gør landet til et betydeligt marked for virksomheden. Give Stålspær A/S har en eksportandel på 30%, hvoraf Sverige og Tyskland sammen med Norge udgør en betragtelig del.

Læs mere her: www.givestaalspaer.dk

Give Steel A/S
Sjællandsvej 14
7330 Brande
Ikast-Brande Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26998115
P nummer: 1001285511

Kontaktperson

AC
Anette Christensen
Marketings- og bæredygtighedsdirektør
anette@konceptmarketing.dk

Send til en kollega

0.047