23948sdkhjf
Del siden
Annonce

RUD -kvalitets kædesystemer og tilbehør

RUD er den tyske producent af kvalitets kædesystemer og tilbehør. Vi hos Carl Stahl fører et bredt udvalg af deres produkter såsom løftebeslag, kæder, kædesystemer og tilbehør.

Hos Carl Stahl A/S forhandler vi produkter fra den tyske kæde producent RUD. RUD har over 140 års erfaring indenfor kædesystemer og tilbehør, og ved køb af deres produkter er man sikker på, at modtage et innovativt kvalitetsprodukt hvor sikkerheden er i top.

Vi forhandler et bredt sortiment af RUD’s VIP Mini til de lettere løfteopgaver, samt VIP Maxi produkter og dertilhørende kædekomponenter, hvilket giver mulighed for at klare enhver løfteopgave, hvor belastningen overskrider 50 tons.

Endvidere fører vi RUD’s ICE. RUD var den første kædeproducent som modtog ”D” godkendelsesstemplet for deres ICE kæde, og startede derved et helt nyt kapitel inden for løft og surringskæder.

Løftebeslag fra RUD er alle af høj kvalitet og de forskellige varianter gør at der er en løsning til enhver opgave. Vort mest populære løftebeslag fra RUD er VLBG drejeligt løftebeslag. Dette løftebeslag har en svirvelbolt med udskiftelig sekskant bolt, samt anhugningsringe der kan dreje i alle retninger og løfte byrden i alle vinkler. Kun en gevindboring er nok til montering.

Vil du vide mere om de forskellige produkter fra RUD og hvilket produkt der passer til dit behov, så læs mere på vor hjemmeside www.carlstahl.dk, kontakt os på +45 76 24 02 34 eller info@carlstahl.dk, hvor en af vores medarbejdere vil være behjælpelig.

Carl Stahl A/S
Vognmagervej 21
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15228431
P nummer: 1008915349

Send til en kollega

0.047