23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Emner med konkurrencedygtig totaløkonomi

For hovedparten af RIVALs kunder er det en væsentlig parameter, at de emner, RIVAL leverer, er klar til brug, når de ankommer til kunden.

Det sparer kunderne mange tusinde kroner både i intern kvalitetskontrol, og fordi de undgår tidsspilde og ærgrelser over det bøvl, som ofte følger med, når emnerne ikke leveres i den rette kvalitet til rette tid.

Lever op til kundens krav
”Hos RIVAL kan vi netop leve op til kundernes krav, da vi gennem mange år har opbygget solide kompetencer på alle områder i den fulde RIVAL-pakke (se figur). Indholdet i pakken tilbydes alle kunder og tilpasses den enkeltes krav. Dermed står vores kunder med en yderst fordelagtig totaløkonomi på de færdige emner, hvilket prismæssigt i høj grad kan konkurrere med leverandører fra både Østeuropa og Fjernøsten,” siger direktør Carsten Tønnes.

Flere rammeaftaler
”Flere og flere kan se fordelene i at indgå et fast samarbejde med os, og vi har i dag rammeaftaler om faste leverancer med betydelige kunder i olie- og gas-, robot-og vindindustrien. Det er typisk aftaler, der indeholder specifikke krav til de fleste af parametrene i RIVAL-pakken. Det omhandler eksempelvis kvalitetsmål, materialecertifikater, mål om leveringsevne, dokumentation, bod ved aftalebrud, NDA, fleksibilitet, målerapporter, kalenderfastsatte statusmøder og dokumenteret kapabilitet på både medarbejdere og maskiner.”

RIVAL A/S
Svejstrupvej 23-25
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK46293819
P nummer: 1001879267

Send til en kollega

0.031