23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Schneider Electric løfter projekteksekveringen på nordisk plan

Schneider Electric gør nu projekteksekveringen mere effektiv på projekter på tværs af Norden. Det nye Nordic & Baltic Zone Execution Center kommer særligt store kunder til gode med pan-nordisk projektledelse, der skaber bedre samarbejde og resultater

Schneider Electric har netop åbnet Nordic Baltic Zone Execution Center, som skaber en tættere og mere effektiv projekteksekvering på større projekter på tværs af Norden og de baltiske lande. Med det nye center kan større kunder forvente en bedre support og effektiv projektledelse, som i sidste ende vil skabe bedre resultater. Nordic Baltic Zone Execution Center dækker alle forretningsenheder i Schneider Electric og sikrer, at det bliver endnu nemmere at integrere firmaets intelligente løsninger på tværs af større projekter. Den nye organisation er en del af en global udvikling i Schneider Electric, hvor 17 regionale centre nu imødekommer kundernes ønske om tættere kontakt og en mere smidig projekteksekvering.

- Vi lytter altid til vores kunder, og deres feedback har været central for beslutningen om at skabe det nye Zone Execution Center, så de nu får endnu bedre projektledelse og nemmere adgang til vores skarpeste rådgivning på tværs af landegrænse og forretningsområder. Det gør os i stand til at levere en endnu bedre projekteksekvering, som i sidste ende sikrer god projektledelse, hurtigere eksekvering og bedre resultater, forklarer Flavio Santos, Vice President for Nordic & Baltic Zone Execution Center.

Det vil stadig være lokale projektteams, som eksekverer og installerer projekterne i de enkelte lande, mens den strategiske og overordnede projektledelse for tværnordiske projekter nu bliver håndteret i det oprettede eksekveringscenter på Nordiske plan. Med det nye set up får kunder nu adgang til en central organisation med en enkelt kontakt, som sikrer effektiv eksekvering inden for større projekter i bygninger, datacentre, industri-løsninger, energieffektivitet eller elektrisk distribution.

Schneider Electric Danmark A/S
Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70698714

Send til en kollega

0.032