23948sdkhjf
Del siden
Annonce

GOM lancerer ATOS ScanBox serie 7 og 8

Til Control messen d. 26.-29. april offentliggør GOM deres nye automatiserede målesystem i hal 3, stand 3330.

Control er verdens førende fagmesse for kvalitetssikring. Som producent og udvikler af optiske målesystemer er Control årets vigtigste messe for den tyske virksomhed GOM. I år offentliggør GOM den nye ATOS ScanBox serie 7 og 8 på messen.

ATOS ScanBox er et fuldautomatisk 3D scannersystem, der kombinerer den nyeste teknologi med automatisering og høj sikkerhed. Den leverer komplet overflademåling af små og store emner og findes i flere udgaver. Den nye ScanBox serie er unik da den er blandt de største automatiserede målesystemer på markedet, med plads til 3D opmåling af en hel bil ad gangen. GOM har udviklet en helt ny og banebrydende løsning, som gør den automatiserede proces endnu hurtigere.

Mød Zebicon i Stuttgart
Som dansk distributør af optiske målesystemer fra GOM, er Zebicon til stede på GOMs stand den 27.-28. april. Der er mulighed for at booke et møde allerede nu, til en snak og en rundvisning af Zebicon. ”Vi er stolte over at være en del af den udvikling, som sker på det måletekniske område og vi glæder os til at fremvise den nye ScanBox”, udtaler direktør Jeppe Laursen, som deltager begge dage.

Messen er for alle, som går op i kvalitetssikring, og GOM medbringer målesystemer til både reverse engineering, kvalitetskontrol og materialetest.

Zebicon A/S
Hedegårdsvej 11
7190 Billund
Billund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26674867
P nummer: 1009187053

Send til en kollega

0.125