23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tyskland er et interessant marked for dansk byggeri

Byggeri- og anlægssektoren er en stor bidragsyder til den tyske økonomi, og det er et interessant marked for mange danske virksomheder, skriver Eksportrådet i deres rapport fra august 2015.

I Tyskland er der i disse år fokus på boligmangel, indeklima, demografisk udvikling samt skole- og institutionsbyggeri. Særligt sanering og modernisering af gammelt byggeri fylder meget i denne sektor, hvilket betyder stor fokus på energirigtige løsninger, fortsætter rapporten fra Eksportrådet.

Netop energirigtige løsninger og innovation er hovedtemaer på dette års fagmesse for VVS, sanitet, ventilation og opvarmning i Hamborg. GET-Nord er en spændende fagmesse som præsentere nyheder inden for opvarmning, belysning, badmiljøer, aircondition og smart informationsteknologi til hjemmet. Blandt de ca. 500 udstillerne er der også en række underleverandører med alt fra rør, fittings, pumper, værktøj og armaturer til energisparerpærer.

Messen som finder sted næste gang 17.-19. november 2016, besøges af næsten 40.000 fagfolk, heriblandt 2.000 arkitekter, som også kommer for at opleve messens spændende arkitektforum.

Tyskland er fortsat Danmarks største kunde og i Nordtyskland vil det igangværende byggeboom fortsætte og det skyldes særligt det høje antal byggetilladelser i Hamborg og Schleswig-Holstein. Pestel Instituttet har lavet en undersøgelse, der viser, at frem mod år 2017 vil Hamborg komme til at mangle godt 50.000 lejeboliger.

Danske eksportører skal dog forvente hård konkurrence på det tyske marked og være godt forberedt. Men er eventuelle godkendelsesforhold afklaret og den tekniske dokumentation på plads, er det tyske marked for byggeri og anlæg stort.

Standesign A/S
Alsvej 2F
5800 Nyborg
Nyborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29515824
P nummer: 1012209297

Send til en kollega

0.096