23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Endnu flere muligheder med Murrelektroniks industrielle Ethernet-kabler

Flere valgmuligheder, flere kombinationer, større individualitet - Murrelektronik tilbyder det bredeste program af Ethernet connectorer på markedet.

Om det er til anvendelse i styreskabet som IP20 eller i et barsk industrielt IP67 miljø, så har Murrelektronik det kabelsæt, du har brug for.
Kablerne er fremstillet til at opfylde en lang række industrielle krav og kan produceres i næsten enhver længde med dit valg af stik. Og nogen af disse kombinationer kan bestilles i mængder så små som ét styk. Kablerne har 360° skærm, som sikrer en pålidelig dataoverførsel, og den kompakte konstruktion sparer plads, og gør det, sammen med den nye forbedrede clip, lettere at arbejde med og installere. Murrelektronik har Ethernet-kabler der imødekommer Cat5e, Cat. 5e, Cat. 6 og Cat. 6A specifikationer. Alle Murrelektroniks Ethernet-kabler er 100% elektrisk og visuelt testede, før de forlader fabrikken, og du er dermed altid sikret en høj kvalitet.

Tjek videoen 'We Live Connectors', for at dykke ned i hele Murrelektroniks sortiment af kabler og se hvordan de fremstiles.

Murrelektronik ApS
Alexander Foss Gade 13, 1.
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35234586
P nummer: 1018459619

Kontaktperson

CL
Charlotte Lefdal
Marketing koordinator
cl@murrelektronik.dk

Send til en kollega

0.079