23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gå ikke glip af spændende seminar!

AVN Teknik inviterer til seminar, Århus d. 9. marts og Brøndby d.10. marts, hvor der vil være fokus på den nye generation af elektriske aktuatorer.

Kender du det?

Du står som maskinbygger og skal have løst en given opgave med en aktuator. Men du er usikker på, om aktuatoren kan opfylde dine krav og høje standarder, da aktuatoren skal arbejde under meget barske betingelser.

Det har vi løsningen på hos AVN Teknik.

Thomson har netop lanceret en helt ny generation inden for aktuatorer.

Elektriske lineære aktuatorer er den perfekte løsning, når der er behov for enkel, sikker og problemfri bevægelse, som er nøjagtig og ensartet.

Electrak® HD er udviklet til at kunne klare og overgå de hårdeste komponenttests på markedet og har undergået vibrationstest, temperaturvariation og tæthedsgrad (IP69K), derfor kommer Electrak® HDs evner bedst til sin ret, når den anvendes under de mest barske betingelser.
Electrak® HD er velegnet til tunge industrielle applikationer, hvor overgangen fra hydraulisk til elektrisk aktivering er ideel. Den nye aktuator Electrak® HD kan anvendes til løft, justeringer, vippe- og skubbebevægelser og kan integreres i avancerede styresystemer ved hjælp af databuskommunikation. Den nye aktuator Electrak® HD er støjsvag og energieffektiv, hvilket giver et bedre arbejdsmiljø og opfylder de stadig voksende krav til miljøvenligt udstyr.

Nedbring vedligeholdesomkostningerne

Electrak® HD er enklere og hurtigere at installere - sammenlignet med hydraulisk- og pneumatiksystemer, hvor der f.eks. er behov for hydraulikslanger og pumper. Desuden kræver hydrauliske og pneumatiske systemer hyppigere vedligeholdelse. Elektrisk aktivering kræver færre komponenter, og derved reduceres vedligeholdelsesomkostningerne.

Nu til det tekniske

Electrak® HD har en overlegen ydeevne og kan håndtere applikationer, som andre elektriske lineære aktuatorer ikke kan løse, med en højere kraft på op til 10 kN og længere slaglængde på op til 1.000 mm.
Electrak® HD har indbygget controller med en variation af forskellige funktioner, herunder J1939 CAN-bus, og er forsynet med det nye Electrak Modular Control System (EMCS). EMCS danner grundlaget for den bedste elektroniske controller, som er tilgængelig i elektriske lineære aktuatorer. EMCS eliminerer behovet for en ”Stand-Alone” controller og giver mulighed for at designe aktuatorapplikationen, så den giver højere kraft og længere slaglængde. Konstant overvågning af kritiske parametre, såsom spænding, strøm, overlast, temperatur og regulering af dynamisk bremsning, er standard på alle Electrak® HD aktuatorer, hvilket sikrer optimal udførelse, nøjagtighed og sikkerhed.
Se flere tekniske detaljer her

Tilmelding til seminar
Yderligere information og tilmelding til seminaret – kontakt AVN Teknik på tlf. 70 20 04 11



AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128
P nummer: 1002020833

Kontaktperson

Cecilie Harder
Marketingkoordinator
+45 43 24 55 40 ceh@avn.dk

Send til en kollega

0.063