23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt om navne: Zebicon i vækst

Zebicon a/s har oplevet en stor vækst i efterspørgselen på 3D scanning ydelser og systemer og har derfor taget imod tre nye medarbejdere.

Zebicon a/s i Billund har per 1. februar ansat Teddy Jensen som kvalitets- og måletekniker. Teddy er netop færdiguddannet produktionsteknolog på VIA i Horsens. Teddy har tidligere arbejdet 14 år i køkkenbranchen, som projektkoordinator og konsulent. Teddys primære arbejdsopgave hos Zebicon er 3D scanninger og rapportering.

Vaidas Mikuzaitis blev ansat hos Zebicon a/s per 15. februar som kvalitets- og måletekniker. Vaidas blev i sommers uddannet produktionsteknolog på Erhvervsakademi Lillebælt i Odense. Han har igennem sin uddannelse bl.a. fået erfaring med fræse og støberi branchen. Den primære opgave for Vaidas er 3D måleopgaver ude af huset og rapportering.

Birgitte Lærke Andersen blev per 1. februar ansat hos Zebicon a/s som marketingkoordinator. Birgitte har en dobbelt degree i international handel, markedsføring og business management fra IBA Kolding. Birgitte har været praktikant hos Zebicon siden august 2015, som førte til en fastansættelse. Birgitte primære opgave er at udføre virksomhedens markedsføring, og holde kommunikationen med kunder og pressen.

Zebicon A/S
Hedegårdsvej 11
7190 Billund
Billund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26674867
P nummer: 1009187053

Send til en kollega

0.032