23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Alsidig ultralydsmåler i nyt design

Måler tykkelsen af så godt som alle materialer inkl. metal, plast, glas, epoxy og keramik

Strenometer introducerede for nylig en ny serie ultralydsmålere fra Elcometer Ltd. Ét af apparaterne i serien er materialetykkelsesmåler model 304C, som ved hjælp af ultralyd nemt, hurtigt og nøjagtigt måler tykkelsen af en lang række forskellige materialer.

304C har et ridse- og opløsningsmiddelresistent display og et robust instrumenthus som er støv- og vandtæt svarende til IP54. På forsiden af huset sidder en integreret nulplade som sikrer nøjagtige målinger. Designmæssigt lægger 304C sig tæt op ad andre velkendte Elcometer-apparater. Funktionelt set er det den perfekte løsning til måling af materialetykkelse når man kun har adgang til materialet fra den ene side.

Ultralydsmåler model 304C måler materialetykkelse, eller lydens hastighed i så godt som alle materialer inkl. metal, plast, glas, epoxy og keramik med en valgbar målehastighed på 4, 8 eller 16 Hz (4, 8 eller 16 målinger/sekund). En scanningsfunktion gør den desuden ideel til måling af store over-fladeområder. Instrumentet har kalibreringsmetoderne 1-punkts, 2-punkts, kalibrering til materialet, til hastigheden, til en indstillet tykkelse og fabrikskalibrering. Derudover kan der gemmes op til 3 specialkalibreringer i hukommelsen. Når man vælger én af disse, kan man bare gå i gang med at måle, uden først at skulle rekalibrere instrumentet til det pågældende materiale.

Blandt nøglefunktionerne kan nævnes:
• Måling gennem både ubelagte og belagte overflader.
• Forskellige visningsmuligheder på skærmen: vælg mellem at få vist målinger, valgt statistik, søjlediagram, linjediagram og differentialværdi.
• Brugerdefinerbare grænseværdier for individuelle målinger eller for måleserier.
• Stor hukommelse og mulighed for dataoverførsel til PC eller mobil Android-/iOS-enhed.

Instrumentet leveres uden transducer, som bestilles separat fra det store udvalg af dobbeltelement-transducere der fås til serien. Funktionen ”automatisk transducergenkendelse” identificerer typen af transducer så snart den tilsluttes.

Strenometer ApS
Kongevejen 213
2830 Virum
Lyngby-Taarbæk Kommune
Danmark
CVR nummer: DK73217717
P nummer: 1002395360

Kontaktperson

MS
Mads Strenov
Direktør
ms@strenov.dk

Send til en kollega

0.047