23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AAA-ranking til Carl Stahl A/S garanterer pålidelighed og Teknik og Tryghed

En kreditvurdering af Carl Stahl A/S resulterede i en topscore med AAA-ranking. Dette er bevis for vores pålidelighed og troværdighed overfor vor samarbejdspartnere og kunder.

Som en af de førende leverandører af løftegrej til industri, bygge og anlæg, vindenergi, marine, logistik & transport m.fl er man sikker på at få en pålidelig og troværdig samarbejdspartner i Carl Stahl A/S. Vi er for nylig blevet kreditvurderet og er blevet rankeret til AAA, hvilket er den bedste vurdering en virksomhed kan opnå indenfor kreditvurdering.

Dette betyder at som kunde og samarbejdspartner kan der trygt kan stoles på os. Ikke blot hvad angår kvaliteten af det vi leverer, men også rent økonomisk er vi en sikker samarbejdspartner overfor både kunder og leverandører.

Vi gør vores bedste for at leve op til vor slogan ”Teknik og Tryghed” hvilket nu er yderligere forstærket med vor AAA-rating som bevis på vor kreditværdighed..

Teknik handler for Carl Stahl om at udvikle, producere og/eller sælge de mest holdbare løftegrej- og wireløsninger til en bred vifte af behov. Vi efteruddanner løbende vores medarbejdere indenfor de produkter vi sælger for at garantere, at kunden altid vil få vejledning og råd der er ajour med den nyeste viden eller anvisninger fra arbejdstilsynet.

Tryghed grunder i at kunder og samarbejdspartnere skal følge sig trygge ved at handle med os. Vi har mange års erfaring med rådgivning og service af løftegrej, ligesom vi altid er opdateret med de seneste regler indenfor løft, transport og surring m.m.
Vi er samtidig til stede i hele landet hvilket er en garanti for hurtig og effektiv levering eller besøg af en servicemontør, når kunden har behov for det.

Vil du vide mere, så kontakt os på telefon +45 76 24 02 34 eller send en mail på info@carlstahl.dk

Carl Stahl A/S
Vognmagervej 21
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15228431
P nummer: 1008915349

Send til en kollega

0.031