23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NeoBolt®Lockbolt befæstelsessystem til ”heavy-duty” applikationer!

AVN Teknik sætter fokus på NeoBolt®Lockbolt, som er det nyeste produkt i Avdels sortiment af befæstelsessystemer, der er udviklet specielt til ”heavy-duty” applikationer.

Nyhed
NeoBolt®Lockbolt er det nyeste produkt i Avdels sortiment af befæstelsessystemer, som er udviklet specielt til ”heavy-duty” applikationer.

Effektiv montering og mindre vibration
NeoBolt®Lockbolt befæstelsessystemet består af to dele, en krave og en stift med låseriller, som giver en uovertruffen modstandsdygtighed over for vibrationer. Der er intet metalaffald med NeoBolt®Lockbolt i modsætning til traditionel befæstelse, hvor stiften brækkes af. Der er heller ingen risiko for, at der falder metalstumper ned i arbejdsområdet, ligesom der ikke er fare for korrosionsskader på overfladen af stiften, som ofte ses på traditionel befæstelse.

Installation
NeoBolt®Lockbolt installeres ved at stiften placeres igennem materialerne, som skal sammenføjes, og kraven skrues på. Denne kravefunktion gør det nemt at formontere NeoBolt®Lockbolt, og derved undgås behovet for at støtte stiften under befæstelsesprocessen. Se demonstration her

NeoBolt®Lockbolt skruerne gør det nemt at installere, og en vedligeholdelsesfri møtrik og bolt sikrer samling på få sekunder. Skruerne kan modstå belastninger fra selv de mest krævende applikationer og miljøer.

Ideel til industrien
NeoBolt®Lockbolt er ideel til applikationer i industrien - lige fra jernbaner til minedrift, byggeri, vindmølleindustri, erhvervskøretøjer og alternative energiapplikationer.

Sortiment
NeoBolt®Lockbolt er tilgængelige i en række størrelser fra 4,8 mm til 25,4 mm i diameter med et interval fra 1,3 mm til 158 mm.

NeoBolt®Lockbolt er det nyeste produkt i Avdels sortiment af befæstelsessystemer, som giver ensartet trækstyrke og fremragende vibrationsmodstand. Sortimentet omfatter bl.a. også Avdelok®, Avdelok®XT, Maxlok®, Avtainer® og Avbolt®

Kontakt AVN Teknik, på tlf. 70 20 04 11, for yderligere information!

AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128
P nummer: 1002020833

Kontaktperson

Cecilie Harder
Marketingkoordinator
+45 43 24 55 40 ceh@avn.dk

Send til en kollega

0.047